ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρθένε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2024

Λίνα Χαμπιλίδου
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρθένε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Τις καλύτερες αναμνήσεις θα σου αφήσουν οι τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου, όταν η Αφροδίτη στο 1ο δεκαήμερο του Αιγόκερου θα κάνει θετικές όψεις με Δία και Κρόνο και θα σου προσφέρει τύχη, αλλά και σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή. Ενώ και ο Άρης από τον Αιγόκερω σιγοντάρει σε όλα αυτά. Τόσο σε υπάρχουσες σχέσεις, όσο και σε αυτές που μπορεί να προκύψουν τότε, θα νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής και πως όλα πάνε όπως τα επιθυμείς. Η Πανσέληνος στις 25/2 στο ζώδιο σου έρχεται για να σφραγίσει όσα έχουν γίνει, αλλά και για να σε βοηθήσει να αποβάλλεις ό,τι και όποιον/α πλέον δεν σε καλύπτει. Τον Μάρτιο η Αφροδίτη στους Ιχθύς έχει να σου φέρει μόνο καλές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22/6 μπορεί να μοιάζει πολλά υποσχόμενη, όμως τετραγωνίζεται από τον Ποσειδώνα και μπορεί αποφάσεις που θα πάρεις για το μέλλον σου με τον/την αγαπημένο/η σου να μην τις ζυγίσεις καλά και να τις μετανιώσεις, ενώ πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της εξαπάτησης και τις απογοήτευσης. Αν ξεκινήσεις κάτι καινούριο τότε ίσως να παραμυθιαστείς αρκετά από την άλλη πλευρά και να πέσεις σε λάθη λόγω υπερβολικού ενθουσιασμού. Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο στις αρχές του Αυγούστου μαζί με τον ανάδρομο Ερμή είναι πολύ πιθανό να σου χαρίσουν μία επιτυχημένη επανασύνδεση ή να σε βοηθήσουν να λύσεις προβλήματα μέσα στην σχέση σου που καιρό τώρα σε ταλαιπωρούσαν. Το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου με την Αφροδίτη να είναι ξανά στον Αιγόκερω επίσης είναι ένα εξαιρετικά ευνοϊκό διάστημα για υπάρχουσες αλλά και για καινούριες σχέσεις. Μέχρι και την τελευταία μέρα του έτους με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα έχεις να αναμένεις εξελίξεις.

2ο δεκαήμερο

Ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις κρύβουν οι πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου για εσένα, καθώς το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού υπόσχεται θετικές αλλαγές στην σχέση σου με τον σύντροφό σου, αλλά και μία ανανέωση, που πιθανώς να σας είναι απαραίτητη για να κρατήσετε την φλόγα του έρωτά σας. Αν είσαι μόνος/η τότε μία ξαφνική γνωριμία θα σου ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα κι εύκολα μπορεί να καταλήξει σε σχέση. Τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα κατά τα μέσα του Μάρτη που η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα συναντήσει τον Κρόνο και πολύ πιθανό είναι να εμφανιστούν αρκετές δυσκολίες με το άτομο που σε ενδιαφέρει, ενώ αν παραζορίσουν τα πράγματα ίσως να υπάρξει μία απομάκρυνση ή ένας χωρισμός. Βέβαια το εξάγωνο της με τον Δία μπορεί να λειτουργήσει προστατευτικά και το τέλος να είναι αίσιο. Ωστόσο προς τα τέλη του μήνα θα κλείσει σύνοδο με τον Κρόνο και ο Άρης και κι αυτό ως συνθήκη θα φέρει τρομερά επώδυνες συναισθηματικά καταστάσεις, ενώ αν υπάρξει κάποιος χωρισμός, θα είναι ιδιαίτερα άσχημος. Αν παραμείνεις κοντά στο ταίρι σου, η ανασφάλειές σου και τα συναισθηματικά σου κενά θα είναι τεράστια. Τον Αύγουστο που θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο το τετράγωνο της με τον Δία και κυρίως η αντίθεση της με τον Κρόνο θα εντείνουν τις δυσκολίες και τα εμπόδια, αν κιόλας δεν φέρουν απόσταση ή χωρισμό από τον/την αγαπημένο/η σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου στις 3/9 επίσης σε αντίθεση με τον Κρόνο φέρνει αρκετή πίεση, δυσκολίες και προβλήματα μέσα στην σχέση σου και ίσως τότε να δοθεί ένα τέλος, ενώ ακόμη κι αν κάνεις κάποια καλή νέα γνωριμία το πιθανότερο είναι να μην πάει όπως θα ήθελες και μάλλον θα λήξει άδοξα. Αρκετά πιο ευνοϊκός ωστόσο θα είναι ο Νοέμβριος με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να μην έχει δύσκολες όψεις και να σου δίνει πραγματικά καλές ευκαιρίες και τύχη να φτιάξεις τις καταστάσεις όπως επιθυμείς.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου στον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει μία καινούρια συμβολική αρχή στην σχέση σου ή να αποφασίσετε με το άλλο σου μισό να πάτε ένα βήμα παρακάτω, ενώ αν δεν έχεις κάποιον δεσμό, μάλλον τότε θα κάνεις μία άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ο Φεβρουάριος θα είναι ίσως από τους πιο ρομαντικούς μήνες του χρόνου για εσένα, ειδικά κοντά στα μέσα του. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω συνεργάζεται άψογα με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και σου φέρνει ρομαντικές καταστάσεις, ενώ ξυπνά πολύ γλυκά συναισθήματα. Παράλληλα είναι μία μοναδική συγκυρία για να πιστέψεις πως μπορείς να ξεπεράσεις προβλήματα με το ταίρι σου ή για να βρεις ένα καινούριο που θα σε κάνει να πιστέψεις στον έρωτα και πάλι. Οι τελευταίες μέρες του Μάρτη, ωστόσο, με την σύνοδο Αφροδίτης/Ποσειδώνα ίσως να σε βγάλουν από το ροζ σύννεφό σου, καθώς θα διαπιστώσεις πως το ταίρι σου δεν είναι εντάξει σε πολλά απέναντι σου, δεν κρατάει τις υποσχέσεις του ή σου κρύβει πράγματα. Αν τότε ξεκινήσεις μία σχέση, θα απογοητευτείς στην πορεία οικτρά, καθώς θα έχεις εξιδανικεύσει ή θα έχεις ωραιοποιήσει τον/την άλλον/ην. Ο Άρης στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα προς τα τέλη Απριλίου μπορεί να σου φέρει μία μεγάλη απογοήτευση που θα μετατραπεί σε οργή προς το άτομο που σε παραπλάνησε. Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο στα τέλη του Αυγούστου μεν μπορεί να δώσει ευχάριστες αλλαγές ή έναν καινούριο μεγάλο έρωτα από το τρίγωνο της με τον Ουρανό, Όμως οι σκληρές όψεις με Άρη και Ποσειδώνα μετριάζουν την εύνοια της και πιθανώς να κρύβουν μεγάλες απογοητεύσεις. Οπωσδήποτε ο Σεπτέμβριος με τη σεληνιακή έκλειψη είναι ένας σημαντικότατος μήνας για την ερωτική σου ζωή, αφού η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στον δικό σου άξονα με τη σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Το θολό και παραπλανητικό σκηνικό στις σχέσεις σου θα γίνει ακόμη πιο έντονο με τα πράγματα ίσως και να φτάνουν στα άκρα με ένα χωρισμό που θα σε πληγώσει αρκετά. Άδοξα ίσως να λήξει και μία γνωριμία στην οποία είχες επενδύσει πολλά. Σε πιο θετικές εξελίξεις μπορείς να ποντάρεις τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη αλώβητη στον Αιγόκερω.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved