ΛΕΩΝ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Λέοντα, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2024

Λίνα Χαμπιλίδου
ΛΕΩΝ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Λέοντα, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Οι πρώτες μέρες του χρόνου δεν θα σε βρουν στα καλύτερα σου, αφού το πρωτοχρονιάτικο τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια αρκετά παράπονα, πίεση και ανασφάλεια ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Η Πανσέληνος στον δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο στις 25/1 με τον Πλούτωνα πολύ κοντά στον Ήλιο είναι πιθανό να φέρει μεγάλες αλλαγές και κάπως δυσάρεστες, όπως ένα οριστικό τέλος ή μία απομάκρυνση από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας- φωτιά που συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο σε ό,τι έχει να κάνει με τα ερωτικά σου, αφού με το που περάσει η Αφροδίτη απέναντι σου στον Υδροχόο θα βρει μπροστά της τον Πλούτωνα και τον Άρη που ήδη θα βρίσκονται εκεί. Εάν είσαι σε σχέση είναι πολύ πιθανό είτε να φτάσει στο τέλος της, είτε εάν καταφέρει να επιβιώσει να αλλάξουν πολλά μέσα σε αυτήν. Μην περιμένεις πάντως ήπιες και εύκολες καταστάσεις, όλα θα γίνουν με τρόπο μοιραίο και πολλές φορές ακραίο, σε κάποιες περιπτώσεις και βίαιο. Αν πάλι μπει τότε στη ζωή σου ένα καινούριο άτομο, η σχέση που θα ξεκινήσει, θα είναι σχέση ζωής και θα χαρακτηρίζεται από έντονα συναισθήματα και μεγάλο πάθος. Ωστόσο κανείς δεν σου υπόσχεται πως στην πορεία δεν θα υπάρξουν τοξικές και εξαρτητικές συμπεριφορές. Ο Μάιος με την Πανσέληνο στον Τοξότη να δέχεται καλές όψεις μπορεί να σου ξαναδώσει ελπίδες πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και πραγματικά εκείνο το διάστημα θα νιώθεις πιο καλά με το ταίρι σου και μπορεί να προκύψει και κάποια καινούρια σχέση, ενώ θα λήξουν ίσως ορισμένες επώδυνες καταστάσεις. Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο το καλοκαίρι κοντά στα μέσα Ιουλίου θα σε επαναφέρει στην πραγματικότητα με απότομο τρόπο κλείνοντας την αντίθεσή της με τον Πλούτωνα κοντά στα μέσα Ιουλίου. Οι μέρες λίγο μετά τα μέσα του Οκτώβρη με την Αφροδίτη και πάλι στον Τοξότη, χωρίς όμως αρνητικές επιρροές, θα είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για την ερωτική σου ζωή. Βέβαια κι αυτό δεν θα κρατήσει πολύ, αφού νέες δοκιμασίες σε περιμένουν εκ νέου τον Δεκέμβριο όταν θα κλείσει σύνοδο μαζί του και λίγο μετά αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Λέοντα, παρόλο που θα έχει προηγηθεί μία αρκετά συμπαθητική Νέα Σελήνη στον Τοξότη την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου. Ο ανάδρομος ίσως σου φέρει μια επανασύνδεση που όμως είναι αμφίβολο αν θα είναι για καλό, οπωσδήποτε πάντως θα βγάλει στην επιφάνεια πολλά αρνητικά στοιχεία και προβλήματα που καιρό μπορεί να έκρυβες ή να κουκούλωνες, αλλά πια θα σε πνίξουν. Μέσα από ακραία και σημαδιακά γεγονότα είναι πιθανό το τέλος μίας σχέσης.

2ο δεκαήμερο

Ο Ιανουάριος, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, είναι ένας ευνοϊκός μήνας για την αισθηματική σου ζωή, με πολλές ευκαιρίες να βελτιώσεις την σχέση σου και να νιώθεις όμορφα μέσα σε αυτήν, αλλά και για να δημιουργήσεις μία καινούρια, αν είσαι μόνος/η. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε επηρεάζει από τα τέλη του Φεβρουαρίου μέχρι και το 1ο δεκαήμερο του Μάρτη κι όχι πάντα με θετικό τρόπο. Τα τετράγωνα της με τον Δία και τον Ουρανό που βρίσκονται στον Ταύρο από την μία θα σε οδηγήσουν σε συμπεριφορές επιπόλαιες ή το ταίρι σου μπορεί επίσης να φερθεί ανώριμα και να παρθούν βιαστικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα ή ακόμη και να χαλάσει η σχέση σας, ενώ από την άλλη μπορεί ο χωρισμός να έρθει ξαφνικά παρόλο που εσύ πιστεύεις ότι όλα είναι ρόδινα. Το ίδιο διάστημα θα βρίσκεται εκεί και ο Άρης να τετραγωνίζει τον Ουρανό, δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος/η τότε μπορείς να περιμένεις αρκετές ευκαιρίες για να ξεκινήσει κάτι, αφού οι υποψήφιοι/ες θα είναι μπόλικες, όμως όχι καλές, καθώς θα έχεις την τάση να υπερεκτιμάς άτομα και καταστάσεις και να πέφτεις σε παγίδες. Πάντα υπάρχει, ωστόσο, η περίπτωση ενός κεραυνοβόλου έρωτα. Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο μετά τα μέσα του Ιουλίου σου υπόσχεται ένα χαλαρό, ρομαντικό και γεμάτο έρωτα καλοκαίρι είτε με το ταίρι σου, αν έχεις δεσμό, είτε με κάποια καινούρια γνωριμία που θα σε συναρπάσει. Η Νέα Σελήνη στις 4 του Αυγούστου στο ζώδιο σου επίσης πολλά υποσχόμενη και τυχερή αφού τη σιγοντάρει ο Δίας, αλλά και ο Άρης προσδίδοντας πάθος και ένταση στα συναισθήματα. Μετά τα μέσα του Δεκεμβρίου που θα είναι και πάλι στον Υδροχόο σε τρίγωνο με τον Δία θα έρθουν τα ακόμη καλύτερα στην ζωή σου…

3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα μετά τα μέσα του Ιανουαρίου σου επιφυλάσσει μία μεγάλη απογοήτευση στα αισθηματικά σου. Πιθανώς το ταίρι σου να σου δώσει μεγάλες υποσχέσεις που δεν θα κρατήσει ή να καταλάβεις ότι σου κρύβει πολλά. Σε μία καινούρια γνωριμία θα διαψευστούν οι προσδοκίες σου. Η Νέα Σελήνη απέναντι σου στον Υδροχόο στις 10/2 σε τετράγωνο με τον Ουρανό μπορεί να σου φέρει αλλαγές μέσα στην σχέση σου ή ακόμη και έναν χωρισμό που θα πρέπει να τον δεις σαν μία καινούρια αρχή ή έναν κεραυνοβόλο ξαφνικό έρωτα. Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Υδροχόο στις αρχές του Μάρτη μόνο θετικές εξελίξεις μπορεί να σου δώσει. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό και θα έχετε και οι δύο έντονη την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας. Αν δεν έχεις κάποιο ταίρι, ίσως τώρα να μπει στην ζωή ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο που θα σου ξυπνήσει γλυκά συναισθήματα. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19/8 με τον Ερμή ανάδρομο να βρίσκεται δίπλα στον Ήλιο στο δικό σου ζώδιο μπορεί πέρα από μία επανασύνδεση, στην θετική εκδοχή της, να φέρει έναν χωρισμό λόγο χρόνιων προβλημάτων που ποτέ δεν τέλειωσαν οριστικά, εκτός κι αν καταφέρεις να πετύχεις κάτι τέτοιο τότε. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων Τοξότη σε ταυ- τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να σου φέρει μεγάλες απογοητεύσεις και να δεις τα όνειρα σου να γκρεμίζονται, ενώ η Αφροδίτη και πάλι στον Υδροχόο τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, δεν θα πάψει να σου φέρνει εκπλήξεις και να ανατρέπει ό,τι θεωρείς δεδομένο. Μένει μόνο να δεις αν εντέλει οι αλλαγές θα είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved