ΛΕΩΝ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά του;

Λέοντα, θα είναι η τυχερή χρονιά σου το 2024 για την... τσέπη σου;

Λίνα Χαμπιλίδου
ΛΕΩΝ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά του;

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Τους πρώτους μήνες του χρόνου θα έχεις τον Κρόνο να σε πιέζει σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρέη και τις οφειλές σου και όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να είσαι τύπος και υπογραμμός σε όλα, εάν δεν θέλεις να δημιουργηθούν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. Εάν το πάρεις σοβαρά απόφαση να τα τακτοποιήσεις, τότε είναι βέβαιο ότι θα βρεις λύσεις και τρόπους, άσχετα εάν εσένα δεν θα σου αρέσουν γιατί θα πρέπει να αλλάξεις τον προγραμματισμό σου και να σταματήσεις κάθε είδους σπατάλη και περιττά έξοδα. Σίγουρα δεν είναι μία περίοδος που σε παίρνει για μεγάλα ρίσκα και επενδύσεις, καθώς δεν μπορείς να ποντάρεις στην τύχη σου και διαρκώς θα σου βγαίνουν δυσκολίες και εμπόδια. Από την άνοιξη κι έπειτα, θα αρχίσεις να παίρνεις μία ανάσα, ενώ πραγματική διαφορά θα αρχίσεις να βλέπεις από το καλοκαίρι και μετά. Πολύ πιθανό τον Αύγουστο να κλείσεις μία εξαιρετική καινούρια συνεργασία που θα σου φέρει σημαντική διαφορά προς τα πάνω στα έσοδά σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να διαπραγματευτείς μία αύξηση και στο τέλος να πάρεις μεγαλύτερη από ό,τι υπολόγιζες.

2ο δεκαήμερο

Αν μέχρι τώρα δεν είχες ασχοληθεί σοβαρά με τα χρέη και τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους, ο Κρόνος που θα αρχίσει να επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο από τον Μάρτιο και έπειτα θα σε αναγκάσει να το κάνεις και μάλιστα με κάπως σκληρό τρόπο. Μην ποντάρεις πως θα γυρίσει η τύχη σου ή θα βρεθούν λύσεις, ως δια μαγείας, θα πρέπει να κάνεις κι εσύ τις θυσίες σου για να αρχίσουν να διορθώνονται τα πράγματα. Ένας από τους δυσκολότερους μήνες, που πραγματικά θα νιώσεις πιεσμένος/η και ίσως και απελπισμένος/η είναι ο Αύγουστος. Εκεί πλέον θα σου γίνει απόλυτα σαφές πως δεν υπάρχει πια χρόνος για παιχνίδια και θα αρχίσεις -θέλοντας και μη- να ενεργοποιείσαι. Σίγουρα δεν είναι μία καλή χρονιά για ανοίγματα και για επενδύσεις κι αυτό γιατί πρώτα θα πρέπει να διορθωθούν τα κακώς κείμενα των προηγούμενων ετών κι έπειτα να δεις, εάν σε παίρνει για ρίσκα. Εάν πας κόντρα στην γκίνια, μην νομίζεις ότι θα σου βγει. Μόνο με σκληρή δουλειά και σύνεση θα καταφέρεις να επιβιώσεις από τις δυσκολίες.

3ο δεκαήμερο

Με μία έκλειψη να πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών, σίγουρα είναι μία χρονιά ιδιαίτερα σημαντική για αυτόν τον τομέα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για σημαντικές εξελίξεις και γεγονότα. Πρόκειται για τη σεληνιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος χειρισμούς και εκτιμήσεις οι οποίες θα σου φέρουν μεγάλες απώλειες. Για να προφυλάξεις, όσο το δυνατόν, τον εαυτό σου θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στις συμφωνίες σου και να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, αλλά και να μην έχεις σε κανέναν απόλυτη εμπιστοσύνη. Πολύ πιθανό να σου παρουσιαστούν δελεαστικότατες προτάσεις που θα σε γεμίσουν με ελπίδες και προσδοκίες, όμως τα πράγματα δεν θα είναι όπως φαίνονται. Εάν δεν έχεις για τα πάντα χειροπιαστές αποδείξεις, μην κάνεις παράτολμες κινήσεις και μην παίρνεις μεγάλα ρίσκα γιατί μπορεί να βρεθείς στο μηδέν. Προβλήματα από λάθη ή λόγω δόλου ίσως να υπάρξουν και στις κληρονομικές σου υποθέσεις. Επίσης και ο Μάρτιος χρειάζεται προσοχή για να μην γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved