ΛΕΩΝ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

Λέοντα, διάβασε την ετήσια πρόβλεψή σου για το 2024

Λίνα Χαμπιλίδου
ΛΕΩΝ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

ΛΕΩΝ ♌

Από τις τέσσερις εκλείψεις του έτους καμία δεν γίνεται σε ζώδιο του δικού σου Σταυρού, επομένως έχεις να περιμένεις πράγματα, αλλά όχι απαραίτητα σε σχέση με τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Οι τρεις γίνονται στον άξονα Κριού/Ζυγού και πιο συγκεκριμένα η Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 25/03 σε πιάνει, εάν είσαι γεννημένος/η στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, ενώ η Ηλιακή επίσης στο ζώδιο του Ζυγού στις 02/10, εάν είσαι στο τέλος του 1ου δεκαημέρου με αρχές 2ου. Η Ηλιακή στον Κριό στις 08/04 σε αφορά, εάν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Όλα τα παραπάνω συνηγορούν στο ότι η χρονιά έχει να σου φέρει πολλά και σημαντικά σε θέματα επικοινωνίας ή σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα αδέρφια σου, αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική σου εξέλιξη. Είναι μία καλή ευκαιρία να αφήσεις πίσω παλιές αντιλήψεις και κοσμοθεωρίες και να ανοίξεις τους ορίζοντες, κάνοντας μεγάλα σχέδια για το επαγγελματικό σου μέλλον ή τα σπουδές σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο σε πιάνει η Σεληνιακή έκλειψη στις 18/09 στους Ιχθύς και μάλιστα στον άξονα που σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Πρώτα από όλα θα πρέπει να αναθεωρήσεις την σχέση σου με το χρήμα και να ψάξεις μέσα σου να βρεις ποιος και τι θα σου προσφέρουν όχι μόνο υλική ασφάλεια, αλλά και συναισθηματική. Μπορεί να έχεις σημαντικές ευκαιρίες για να πλουτίσεις, όμως υπάρχουν και οι πιθανότητες να έχεις μεγάλες απώλειες. Στο προσκήνιο θα έρθουν και οι οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις, αλλά και τα κληρονομικά σου.

Υποδέχεσαι και πάλι τον Πλούτωνα απέναντί σου στον Υδροχόο και τα επόμενα χρόνια έχεις να δεις πράγματα και θαύματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ριζικές αλλαγές και απώλειες θα έρθουν μοιραία, όσο κι αν ματώνεις και προσπαθείς να διατηρήσεις μία σταθερότητα. Στο εδώ και τώρα θα καταλάβεις πολύ καλά περί τίνος πρόκειται, αν έχεις γεννηθεί στην αρχή αρχή του ζωδίου. Στις 02/09 θα είναι και πάλι στον Αιγόκερω ανάδρομος, επομένως εάν είσαι Λιοντάρι των τελευταίων ημερών έχεις να βιώσεις κι άλλες δραματικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου, μέχρι τις 19/11 που θα ξαναπεράσει στον Υδροχόο.

Ο Κρόνος για όλο το 2024 θα βρίσκεται στους Ιχθύς και στον 8ο οίκο σου και είναι σαν να σου λέει πως δεν είναι καιρός για οικονομικά ανοίγματα, γιατί το κάθε λάθος θα σου κοστίσει ακριβά. Αν θέλει να κάνεις κάτι για να βοηθήσεις πραγματικά τον εαυτό σου, τακτοποίησε τα χρέη σου και άλλαξε τις αντιλήψεις που έχεις για το χρήμα, όπως και τον τρόπο που το ξοδεύεις. Αν παραιτηθείς και αφήσεις χρέη και εκκρεμότητες στο έλεός τους είναι βέβαιο πως θα τα βρεις πολλαπλάσια μπροστά σου. Θα φτάσει μέχρι και τα τέλη του 2ου δεκαημέρου, το οποίο δεκαήμερο πιάνει δύο φορές, αφού θα το ξαναπεράσει μία βόλτα κατά την αναδρομή του που ξεκινάει στις 29/06 και θα κρατήσει μέχρι και τις 15/11. Τα στριμώγματα αυτά δεν θα τα έχεις, αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο..

Ο Δίας από τον Ταύρο μέχρι και τις 25/05 θα απογειώσει την καριέρα σου, αν έχεις γεννηθεί από τα μέσα του 1ου δεκαημέρου και έπειτα. Οι ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο έρχονται βροχή και μόνο αν πέσεις στην παγίδα να τα περιμένεις όλα από την τύχη σου και να παριστάνεις την ντίβα δεν θα έχεις επιτυχία. Διαφορετικά, είτε στοχεύεις σε μία υψηλότερη θέση είτε σε αλλαγή καριέρας, όλα πάνε όπως τα έχεις υπολογισμένα και ακόμη κι αν ορισμένες φορές σου φαίνεται πως κάτι χάνεις, την αμέσως επόμενη στιγμή θα έρχεται κάτι καλύτερο. Από τις 26/05 που μπαίνει στους Διδύμους θα αρχίσει να μεγαλώνει ο φιλικός σου κύκλος, αν είσαι του 1ου ή του 2ου δεκαημέρου. Βέβαια, έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως αυτές οι καινούριες σου φιλίες σε μεγάλο βαθμό θα είναι επιφανειακές και μόνο για καλοπέραση. Δεν θα λείψουν πάντως και οι τυχερές γνωριμίες με πρόσωπα κλειδιά, αλλά δεν σημαίνει πως όποιος γνωρίζεις είναι και ο άνθρωπός σου. Μεγάλες πιθανότητες έχεις να μπεις τώρα σε μία ομάδα ανθρώπων που μοιράζεστε κοινούς στόχους, αλλά και να κάνεις μεγάλα και σημαντικά βήματα προς την πραγματοποίηση ενός ονείρου σου. Πιο ευνοημένοι/ες είναι οι γεννημένοι/ες το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς εκεί γίνεται η αναδρομή του που κρατά από τις 09/10 έως το τέλος του χρόνου. Πιθανώς να επιστρέψει στη ζωή σου κάποιος/α αγαπημένος/η φίλος/η και να σου παρέχει παράλληλα σημαντική βοήθεια και στήριξη ή εντελώς ξαφνικά να σου δοθεί η ευκαιρία να κυνηγήσεις έναν παλιό ξεχασμένο σου στόχο.

Ο Άρης, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα σου έρθει στις 04/11 και από τις 07/12 θα τον φιλοξενείς, ως ανάδρομο. Η δράση σου κόβεται και οι ταχύτητες οφείλουν και πρέπει να πέσουν. Όλη τη δουλειά θα πρέπει πρώτα από όλα να την κάνεις μέσα σου και με τον εαυτό σου, πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε μάχη. Άλλωστε μπορεί εντέλει να αποφασίσεις πως δε αξίζει πια να παλέψεις για κάποιον/α ή κάτι που θεωρούσες πολύτιμα. Παράτολμες κινήσεις και μεγάλα ρίσκα, δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που προσδοκάς, εάν κιόλας δεν καταλήξουν σε πλήρη αποτυχία. Από τις 13/02 έως τις 22/03 με τη διέλευσή του από τον Υδροχόο θα φέρει αναμπουμπούλα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Θα βρίσκεσαι σε μία μόνιμη κόντρα με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Αν μάλιστα είσαι γεννημένος/η τις πρώτες πρώτες μέρες του ζωδίου ο συνδυασμός του με τον Πλούτωνα το πιθανότερο είναι να φέρει οριστικές ρήξεις και τεραστίων διαστάσεων, ως επί το πλείστον με «άσχημο» τρόπο. Η παραμονή του στον Ταύρο (09/06- 19/07) θα σε κάνει πιο διεκδικητικό σε θέματα καριέρας και δουλειάς, αλλά αυτό θα φέρει και εντάσεις με όσους συνεργάζεσαι γιατί θα θεωρήσουν ότι είσαι φοβερά ανταγωνιστικός/η και παράλληλα πως τους παραγκωνίζεις. Όχι ότι θα σε νοιάξει και πολύ η γνώμη τους, εάν είναι να πετύχεις…

Δύο φορές μέσα στη χρονιά θα βρεθεί η Αφροδίτη απέναντί σου στο ζώδιο του Υδροχόου (16/02-10/03 και 7/12 έως και το τέλος) και από εκεί ασφαλώς και θα κάνει πολλή και καλή δουλειά σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Εσύ θα την φιλοξενήσεις το καλοκαίρι (11/07-04/08) και πάλι θα είναι μία θετική περίοδος για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και την ερωτική σου ζωή. Καλοπέραση, διασκέδαση φλερτ και έρωτα σου υπόσχεται κι όταν θα φτάσει στον Τοξότη (17/10- 10/11). Για βοήθεια επαγγελματική πρέπει να περιμένεις να πάει στον Ταύρο (29/04- 22/05), ενώ από τον Σκορπιό (23/09- 16/10) σου δίνει εύνοια σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.

Από τις τρεις αναδρομές του Ερμή η πιο σημαντική για εσένα είναι σίγουρα αυτή που ξεκινάει μεν από την Παρθένο, καταλήγει δε στο ζώδιο σου (05/08-29/08). Από 14 έως 29 Αυγούστου θα έχεις πολλά να πεις με τον εαυτό σου, εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Ωστόσο, δεν θα είναι ώρα για δράση, αλλά για περισυλλογή και ανασυγκρότηση. Η αναδρομή του στο ζώδιο του Τοξότη (26/11-15/11) μπορεί να ξαναζωντανέψει το ερωτικό σου παρελθόν, ενώ μία δεύτερη ματιά στα δημιουργικά σου σχέδια μπορεί να σε κάνει να κατεβάσεις καλύτερες ιδέες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved