ΚΡΙΟΣ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Κριέ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2024 

Λίνα Χαμπιλίδου
ΚΡΙΟΣ 2024: Αισθηματικές Προβλέψεις

Κριέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Με την πρώτη έκλειψη της χρονιάς στις 25/3 να γίνεται στο δικό σου άξονα και δεκαήμερο, αναμφίβολα έχεις να περιμένεις πολλές εξελίξεις στον τομέα των ερωτικών σου σχέσεων, αν και ήδη η πρώτη Πανσέληνος του έτους στις 25/1 σου έχει δώσει δείγματα πως φέτος θα είσαι ή όλα ή τίποτα. Εάν ήδη βρίσκεσαι σε μία σχέση, δεν υπάρχουν μέσες λύσεις. Ή θα αποφασίσετε με το ταίρι σου να περάσετε στην επόμενη «πίστα» ή, εάν δεν υπάρχει μεταξύ σας μέλλον, θα καταλήξετε σε χωρισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σου ένας καινούριος έρωτας και να ξεκινήσεις μία σοβαρή σχέση. Καινούρια πρόσωπα που μπορεί να σου ξυπνήσουν εντονότατα συναισθήματα μπορεί να γνωρίσεις και κοντά στις 6/4. Μοιραίες και καρμικές γνωριμίες και εξελίξεις στα ερωτικά σου μπορείς να περιμένεις και μέσα στο καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα κοντά στις 12/7, ενώ και η αρχή του φθινοπώρου θα έχει επίσης τέτοιες εκπλήξεις. Τότε είναι πιθανό να συμβούν γεγονότα στη ζωή σου που από μόνα τους θα σε πάνε προς το άλλο σου μισό ή θα σε απομακρύνουν από άτομα που δεν έχουν να σου προσφέρουν απολύτως τίποτα. Η αναδρομή του Άρη τον Λέοντα μέσα στον Δεκέμβρη δεν αποκλείεται να σου φέρει πίσω ένα πρώην ταίρι για να κλείσετε τους λογαριασμούς σας ή για να συνεχίσετε από εκεί που μείνατε.

2ο δεκαήμερο

Οι ηλιακές εκλείψεις της χρονιάς στις 8/4 και 2/10 γίνονται στο δικό σου άξονα και δεκαήμερο και αυτή η συγκυρία από μόνη της σημαίνει πάρα πολλά για τα αισθηματικά σου. Είναι μία χρονιά που θα αλλάξουν αρκετά στις σχέσεις σου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πάντα η κατάληξη θα σου αρέσει. Αν με το ταίρι σου έχετε χτίσει τον δεσμό σας πάνω σε στέρεες βάσεις δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, αντιθέτως θα έρθετε ακόμη πιο κοντά και πιθανότατα να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα. Εάν όμως η σχέση σου έχει φθαρεί κι αυτό που σας κρατάει μέσα σε αυτήν είναι περισσότερο η συνήθεια και η ανασφάλεια, τα πράγματα θα έρθουν έτσι που θα τελειώσει. Ωστόσο, δεν αποκλείεται, σύντομα να βρεις το πραγματικό άλλο σου μισό. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορείς να ελπίζεις σε κάτι πραγματικά καλό και μοναδικό μέσα στο έτος. Τα καινούρια άτομα, που θα μπουν στην ζωή σου, έρχονται για να μείνουν και να την αλλάξουν. Μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία μπορείς να περιμένεις κοντά στις 19/4, ενώ το ίδιο μπορεί να συμβεί και προς τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου. Ο Αύγουστος ίσως να είναι ο καλύτερος και πιο παθιασμένος μήνας της χρονιάς, αφού η Νέα Σελήνη στον Λέοντα πραγματικά είναι πολλά υποσχόμενη τόσο για να ξεκινήσει μία καινούρια σχέση, όσο και για να ανανεωθεί αυτή που έχεις. Εύνοια και θετικές εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα δεν αποκλείεται να έχεις και μέσα στον Σεπτέμβρη. Για μία επανασύνδεση μπορείς να ποντάρεις στον Ερμή που θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου από 2 έως 25/4, ενώ δουλίτσα ανάλογη αν όχι και καλύτερη θα κάνει και ο Άρης που θα γυρίσει ανάδρομος στον Λέοντα στις 7/12.

3ο δεκαήμερο

Μπορεί από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Σεπτέμβρη ο Πλούτωνας να βρίσκεται στον Υδροχόο και άρα να πάψει να σου δημιουργεί προβλήματα με στις σχέσεις σου, όμως από τις πρώτες του δουλειές, όταν ξαναπεράσει στον Αιγόκερω, είναι το τετράγωνό του με την Αφροδίτη απέναντί σου στον Ζυγό που μπορεί να φέρει μοιραίους έρωτες, αλλά και οριστικούς και αμετάκλητους χωρισμούς. Αν βέβαια είσαι γεννημένος/η στις αρχές αρχές του δεκαημέρου, τότε την ίδια εποχή έχεις τον Δία να σε πριμοδοτεί και να σου φέρνει τυχερές γνωριμίες και θετικότατες εξελίξεις. Μέσα στον καλοκαίρι επίσης θα περάσεις μία μεγάλη φουρτούνα λόγω Αφροδίτης/Ουρανού και θα κινδυνεύσεις σοβαρά να βρεθείς μόνος/η, μακριά από το ταίρι σου και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις. Πιο τυχερός/ή είσαι, εάν ακόμη δεν έχεις βρει την μοναδική σου αγάπη, αφού το τετράγωνο των παραπάνω μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα, που όμως παρόλη την έντασή του, δεν είναι βέβαιο ότι θα έχει διάρκεια. Οπωσδήποτε ένας σημαντικός μήνας και για εσένα είναι ο Απρίλιος, με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο και να σε βοηθάει σε θέματα επανασυνδέσεων, αλλά και για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στην σχέση σου. Μία ακόμη ευκαιρία θα σου δώσει ο φτερωτός θεός και μέσα στον Αύγουστο με την αναδρομή του στον Λέοντα.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved