ΚΡΙΟΣ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά του;

Κριέ, θα είναι η τυχερή χρονιά σου το 2024 για την... τσέπη σου;

Λίνα Χαμπιλίδου
ΚΡΙΟΣ 2024: Τι φέρνει ο καινούργιος χρόνος για τα οικονομικά του;

ΚΡΙΟΣ ♈

1ο δεκαήμερο

Προλαβαίνεις ακόμη μέχρι -περίπου- και τις αρχές της άνοιξης να εκμεταλλευτείς την παρουσία του Δία στον Ταύρο και στο δικό σου δεκαήμερο για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Εάν κάνεις μόνο έξοδα και σπατάλες, θεωρώντας ότι πάντα θα έχεις την ίδια τύχη, και δεν κοιτάξεις σοβαρά το μέλλον σου, τότε θα έχεις χάσει μία πολύ καλή ευκαιρία να εξασφαλιστείς. Επίσης, μην επηρεάζεσαι από φιλικά σου πρόσωπα και απόφυγε να μπλέξεις σε δουλειές και συνεργασίες μαζί τους, γιατί το πιο πιθανό είναι να χαλάσεις περισσότερα από όσα μπορεί να βγάλεις. Μάλιστα δεν αποκλείεται κάποια άτομα του κύκλου σου να θέλουν να σε εκμεταλλευτούν οικονομικά. Μην έχεις ως κριτήριο ότι εσύ ποτέ δεν θα συμπεριφερόσουν έτσι. Σκέψου λίγο πιο πονηρά ή γίνε πιο καχύποπτος/η. Επιπλέον και από ομαδικές δράσεις μπορεί να χάσεις χρήματα, εάν τις ενισχύσεις. Γενικότερα προτίμησε να κάνεις ατομικά όποια κίνηση έχεις κατά νου, καθώς έτσι είναι πολύ πιο υψηλά τα ποσοστά επιτυχίας. Το πιο σημαντικό διάστημα της χρονιάς είναι σίγουρα οι πρώτοι μήνες, ενώ προσοχή χρειάζεται ο Μάιος.

2ο δεκαήμερο

Αν είσαι γεννημένος/η τις τελευταίες-τελευταίες μέρες του δεκαημέρου, έχεις για λίγο ακόμη τον Ουρανό στον 2ο οίκο σου, να σου χαλάει τις δουλειές σου, όσο καλά κι αν είναι στρωμένες και να σου βγάζει διαρκώς απρόοπτα έξοδα ή εμπόδια, από το πουθενά, σε περίπτωση που κυνηγάς συμφωνίες ή θέλεις να επενδύσεις τα χρήματά σου. Επομένως, κάνε για λίγο ακόμη υπομονή και απόφυγε τα ρίσκα και από την άνοιξη και μετά μπορείς να κινείσαι πιο άνετα. Ωστόσο, εάν πραγματικά δεν έχεις να χάσεις τίποτα, τότε ίσως να σε συμφέρουν όλα αυτά τα αναπάντεχα που μπορεί να σου φέρουν μέχρι και κέρδη, έτσι μόνο τον θέλεις και τον χρειάζεσαι. Από αρχές Μαρτίου, που θα έχεις την εύνοια του Δία, θα έχεις και αρκετές ευκαιρίες για να βάλεις τις βάσεις, ώστε να έχεις μακροχρόνια ένα καλό και σταθερό εισόδημα, θα πρέπει όμως είτε να κινηθείς εντελώς σε ατομικό επίπεδο είτε παρασκηνιακά, κλείνοντας συμφωνίες και κάνοντας δουλειές κάτω από το τραπέζι, πολλές φορές όχι και τόσο ξεκάθαρες. Ο Μάιος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας μέσα στον οποίο θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ακόμη κάτι καινούριο που θα πάει πολύ καλά. Εξίσου σημαντικές ευκαιρίες, αλλά περισσότερο σε ό,τι έχει να κάνει με την τακτοποίηση των οφειλών σου ή τα κληρονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν μέσα στον Οκτώβριο και μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου.

3ο δεκαήμερο

Η χρονιά αυτή θα είναι για σένα ή του ύψους ή του βάθους και πραγματικά μπορεί να βρεθείς κατά τη διάρκεια της και στα δύο σημεία. Ο Δίας θα αρχίσει να σε πιάνει από τα μέσα περίπου της άνοιξης και θα σε πριμοδοτεί στα οικονομικά σου μέχρι και τα τέλη της, ώσπου να φύγει δηλαδή από τον Ταύρο. Μάλιστα, τον Μάιο θα έχεις και την Αφροδίτη εκεί, που υπό άλλες συνθήκες θα σήμαινε λεφτά με τη σέσουλα. Όμως παράλληλα βρίσκεται και ο Ουρανός στο 3ο δεκαήμερο του Ταύρου και κάπου εκεί χαλάει το γλυκό, γιατί μπορεί ο ένας να φτιάχνει και ο άλλος να χαλάει. Κράτα την ψυχραιμία σου και μην ενθουσιάζεσαι, όταν σου έρχονται καλές εξελίξεις, ούτε και να απογοητεύεσαι, όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα ήθελες, αφού όλα αλλάζουν στο δευτερόλεπτο. Ό,τι σου δοθεί, μην το σπαταλήσεις και να κρατάς μία πισινή, γιατί το φθινόπωρο που πάλι θα υπάρξουν γεγονότα σε σχέση με τα οικονομικά σου, δεν θα έχεις την ίδια τύχη, επομένως πρέπει να προνοήσεις για να αποφύγεις τα χειρότερα σε έξοδα ή χρέη που θα έρθουν κιόλας απροειδοποίητα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved