ΚΡΙΟΣ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

Κριέ, διάβασε την ετήσια πρόβλεψή σου για το 2024

Λίνα Χαμπιλίδου
ΚΡΙΟΣ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ ♈

Οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις του έτους πραγματοποιούνται στον δικό σου άξονα. Πιο συγκεκριμένα η Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 25/03 σε πιάνει γερά, εάν είσαι γεννημένος/η στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, ενώ η Ηλιακή, επίσης, στο ζώδιο του Ζυγού στις 02/10, εάν είσαι στο τέλος του 1ου δεκαημέρου με αρχές 2ου. Η Ηλιακή που γίνεται στο ζώδιο σου στις 08/04 σε αφορά αμεσότατα, εάν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Πιο light είναι τα πράγματα, εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, αφού μόνο ξώφαλτσα μπορεί να επηρεαστείς. Το βάρος, λοιπόν, αυτή τη χρονιά θα το σηκώσουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, καθώς το πλέον αναμενόμενο είναι πως θα γίνουν ξεκαθαρίσματα και εάν τρέναρες διαρκώς να πάρεις σκληρές αποφάσεις ή βολευόσουν με ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σε κάλυπταν πλήρως, τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να μπεις στον ίσιο δρόμο. Αλλαγές μπορείς να περιμένεις και στα επαγγελματικά σου, αλλά και στην οικογενειακή σου ζωή. Ωστόσο, μην αποκλείεις καθόλου την περίπτωση να έρθει κάτι εντελώς καινούριο στους παραπάνω τομείς. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 18/09 στους Ιχθύς θα σε επηρεάσει περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο, εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, αλλά δεν είναι καθόλου κακό να ξεφορτωθείς τα βαρίδια του παρελθόντος, ώστε να δεις το μέλλον σου πιο αισιόδοξα ή έστω από μία άλλη οπτική.

Ο Πλούτωνας θα σε αφήσει ήσυχο/η να κάνεις τις δουλειές σου και να χτίσεις την καριέρα σου, χωρίς πολλά ή σοβαρά παρατράγουδα από τις 21/01 που θα ξαναπεράσει στον Υδροχόο. Ωστόσο, εάν είσαι Κριάρι τον πολύ τελευταίων ημερών δυστυχώς δεν έχεεις τελειώσει οριστικά ούτε τώρα. Στις 02/09 θα είναι και πάλι στον Αιγόκερω ανάδρομος, ίσα για να σε αποτελειώσει, και θα ξαναφύγει στις 19/11. Από τον Υδροχόο πάντως θα αλλάξει ό,τι έχει να κάνει με τις φιλικές σου σχέσεις. Άλλες θα τελειώσουν κι άλλες τώρα θα αρχίσουν…

Ο Κρόνος για όλο το 2024 θα βρίσκεται στους Ιχθύς και στον 12ο οίκο σου, τεστάροντας σε σε θέματα υγείας, τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Μία βαριά διάθεση θα την έχεις, όπως και τάσεις απομόνωσης. Σε καλεί να μάθεις από τα λάθη του παρελθόντος και παρόλο που θα ταλαιπωρηθείς, στο τέλος θα συμφιλιωθείς μαζί τους και θα έχεις γίνει σοφότερος/η. Θα φτάσει μέχρι και τα τέλη του 2ου δεκαημέρου, το οποίο δεκαήμερο το πιάνει δύο φορές, αφού θα το ξαναπεράσει μία βόλτα κατά την αναδρομή του, που ξεκινάει στις 29/06 και θα κρατήσει μέχρι και τις 15/11. Ανέγγιχτος/η παραμένεις για φέτος, αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.

Ο Δίας σου προσφέρει απλόχερα ευκαιρίες και τύχη στα οικονομικά σου μέχρι και τις 25/05 που θα βρίσκεται στον Ταύρο. Ωστόσο, για να πεις ότι έκανες προκοπή θα πρέπει να μην τα περιμένεις όλα έτοιμα και να θυμάσαι πως χρήματα που βγαίνουν εύκολα, σπαταλιούνται γρήγορα. Αδικημένος/η μπορείς να νιώθεις μόνο, εάν έχεις γεννηθεί τις πέντε πρώτες μέρες του ζωδίου, καθώς μαζί σου τελείωσε την προηγούμενη χρονιά. Από τις 26/05 που περνάει στους Διδύμους σου δίνει επικοινωνιακή άνεση, ενώ διαρκώς θα γνωρίζεις καινούριους ανθρώπους και θα σου έρχονται σημαντικές και χρήσιμες πληρπφορίες που θα σου λύνουν τα χέρια. Εάν η δουλειά σου έχει να κάνει με δημόσιες σχέσεις, συγγραφή κλπ, ποιος τη χάρη σου! Επίσης, μπορεί να κάνεις πολλά ταξιδάκια και επιτέλους να αποκτήσεις το μεταφορικό μέσο που τόσο επιθυμείς. Πιο ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι/ες το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς εκεί γίνεται η αναδρομή του που κρατά από τις 09/10 έως το τέλος του χρόνου, άρα μιλάμε για διπλή τύχη τουλάχιστον.

Ο κυβερνήτης σου, Άρης, θα είναι φιλοξενούμενος σου από τις 30/04 έως τις 09/06, δίνοντάς σου άφθονες δόσεις δυναμισμού, αυτοπεποίθησης, τόλμης, αλλά και θάρρος για να πάρεις τα ρίσκα σου. Μένει να δεις μόνο κατά πόσο η τύχη βοηθά τους τολμηρούς ή αν όποιος/α βιάζεται σκοντάφτει. Από τις 04/09 και για διάστημα 2 μηνών θα βρίσκεται στον Καρκίνο και μπορεί να φέρει εντάσεις και καβγάδες στο σπίτι σου, αλλά παράλληλα σε σπρώχνει να πάρεις πρωτοβουλίες σε οικογενειακά προβλήματα ή/και δράματα. Από τις 04/11 και όσον καιρό απομένει μέχρι το τέλος του έτους θα βρίσκεται στον Λέοντα και στον 5ο σου οίκο, εάν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, ενώ θα γυρίσει ανάδρομος από τις 07/12 και θα σου δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις για τις ερωτικές σου σχέσεις, τα δημιουργικά σου σχέδια ή θέματα που αφορούν παιδιά.

Η Αφροδίτη από τις 23/01 έως τις 15/02 που θα βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σε υποστηρίζει στα επαγγελματικά σου και στην εξέλιξη της καριέρας σου, ενώ το ίδιο κλίμα θα επικρατεί και από 11/11 έως 06/12 που θα βρίσκεται στα ίδια λημέρια. Η διέλευσή της από το ζώδιό σου (05/04-28/04) και από τον Ζυγό (29/08-22/09), απέναντί σου, προμηνύει ευχάριστες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή και ρομαντικές ιστορίες αγάπης, αλλά και επιτυχημένες συνεργασίες. Καλοπέραση, διασκέδαση, αλλά και ερωτικές χαρές, ευκαιρίες και απολαύσεις σου εγγυάται από 11/07 έως 04/08, όταν θα είναι στον Λέοντα και θα περνάει από τον 5ο σου οίκο. Οικογενειακή ευτυχία και αρμονία στο σπίτι σου ενδέχεται να σου δώσει το καλοκαίρι (17/06-10/07) με το πέρασμά της από τον Καρκίνο. Για να δεις λεφτά και οικονομική άνοδο, έστω και πρόσκαιρη, θα περιμένεις μέχρι να φτάσει στον Ταύρο (29/04- 22-05) κι έπειτα στον Σκορπιό (23/09-16/10). Στην δεύτερη περίπτωση δεν θα λείψουν και τα ερωτικά πάθη, ούτε και τα έντονα συναισθήματα.

Από τις τέσσερις αναδρομές του Ερμή η πιο σημαντική για εσένα είναι αυτή που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, πιάνει ωστόσο κυρίως όσους είναι γεννημένοι/ες μέσα στο 2ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου και κρατάει από τις 02/04 έως και τις 25/04. Όλο αυτό το διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις ή αποφάσεις σου, να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να συνειδητοποιήσεις τα πραγματικά θέλω σου και τις αληθινές σου ανάγκες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved