Τι λένε τα άστρα για τα Ελληνοτουρκικά

Η «σύμμαχος» γειτόνισσα δεν δείχνει να πτοείται από λόγια και την επιστράτευση του «διεθνούς δικαίου»

Τι λένε τα άστρα για τα Ελληνοτουρκικά

Ημέρα με την ημέρα η ανησυχία για ένα… πολύ θερμό επεισόδιο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία διογκώνεται, αφού η «σύμμαχος» γειτόνισσα δεν δείχνει να πτοείται από λόγια και την επιστράτευση του «διεθνούς δικαίου». Κι όπως λέει η παροιμία «όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος».

Για την ώρα πάντως ο Ερντογάν είναι σε καλό φεγγάρι, αφού η πρόσφατη Σεληνιακή έκλειψη έγινε πάνω στον γενέθλιο Δία του. Που σημαίνει ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα φανεί νικητής και τροπαιούχος, κυρίως όμως στον λαό του.

Και μακάρι να τέλειωναν όλα εκεί, αλλά υπάρχει και μια ακόμη σοφή παροιμία: «Πολλές φορές πάει η στάμνα στην βρύση αλλά μια φορά σπάει».

Το κακό λοιπόν είναι ότι όλα σχεδόν τα αστρολογικά δεδομένα συγκλίνουν σε μια θερμή εμπλοκή Ελλάδας-Τουρκίας μέσα στο 2021, αρχής γενομένης ίσως από τον φετινό Δεκέμβριο. Η πιο εμφατική ένδειξη είναι η σύνοδος του «προχωρημένου» Άρη με την γενέθλια Σελήνη στο ωροσκόπιο της Ελλάδας, μια καθαρά «πολεμική» όψη, συνδυαστικά μάλιστα φαίνεται ότι θα μπει στον «χορό» και η Κύπρος, αφού είναι «γραμμένο» να δοθεί επιτέλους μια λύση στο Κυπριακό ζήτημα εναρμονισμένη με το δίκαιο.

Όμως ο «πόλεμος» είναι… πόλεμος και δεν μπορεί κανείς να επιχαίρει για αυτό. Υπάρχει βέβαια και μια «εναλλακτική» επιβεβαίωση της όψης Σελήνης-Άρη για την Ελλάδα αλλά δεν ξέρω τελικά τι είναι χειρότερο. Μια εσωτερική ακραία «φαγωμάρα» με θύματα ή μια σύρραξη με την Τουρκία;

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, για να τριτώσουν και οι παροιμίες…

Διάβασε επίσης: Το μέλλον προβλέπεται γκρίζο: Η κρίση του 2020 «ορεκτικό» για τα όσα θα ακολουθήσουν

Η Ελλάδα έχει γενέθλια στις 03/02! Ποια είναι η πρόβλεψή της για το 2020;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved