Δίδυμοι και Διατροφή: Τα Do's και τα Dont’s για να εντυπωσιάσετε στην παραλία

οι Δίδυμοι είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί και ενεργητικοί, αλλά ξεχνούν να τραφούν σωστά

Δίδυμοι και Διατροφή: Τα Do's και τα Dont’s για να εντυπωσιάσετε στην παραλία

Το Καλοκαίρι ήρθε -επιτέλους- αλλά εσείς πάθατε... πανικό διότι συνειδητοποιήσατε ξαφνικά ότι σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιήσετε τις πρώτες εξορμήσεις σας στην παραλία. Ναι, δεν... προλάβατε να κάνετε την εγγραφή σας στο γυμναστήριο, ούτε να ακολουθήσετε ένα σωστό διατροφικό πλάνο για να είστε έτοιμοι για τις πρώτες σας βουτιές. Χρόνος υπάρχει ακόμη, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, κυρίως αν ανήκετε στο ζώδιο του Διδύμου γιατί αυτόν τον μήνα έχετε τα γενέθλιά σας και εμείς αποφασίσαμε να σας κάνουμε ένα όμορφο «δώρο». Πιο αναλυτικά, θα σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε μια υγιεινή διατροφή, βασιζόμενοι στο χαρακτηριστικά που προκύπτουν από το ζώδιό σας!


Νεύρα; Κάψε κι άλλο!

Προτού αναφερθούμε στο τι πρέπει να τρώνε τα Διδυμάκια, αξίζει να τονίσουμε πως χάρη στη νευρική προσωπικότητά τους, τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό, καίνε θερμίδες πολύ εύκολα! Να που η κυκλοθυμία και τα νευράκια τους κάνουν και κάπου καλό!
Όσον αφορά στο διατροφικό κομμάτι, επειδή οι Δίδυμοι είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί και ενεργητικοί, συνεχώς καταπιάνονται με κάτι και ξεχνούν να τραφούν σωστά, ενώ την ίδια ώρα, ο οργανισμός τους δεν αντέχει την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας τροφής. Αν είστε Δίδυμος, αξίζει να αφιερώνετε λίγο χρόνο κάθε βράδυ για να ετοιμάζετε τα υγιεινά γεύματα που θα παίρνετε μαζί σας στο γραφείο. Τέσσερα μικρά γεύματα είναι ό,τι πρέπει για εσάς.

didymos2

Τι να προσέξετε και τι να φάτε

Το ανώτερο αναπνευστικό και το νευρικό σύστημα αποτελούν τα ευαίσθητα σημεία των Διδύμων, οπότε φροντίστε να βρείτε τροφές που θα σας ευνοήσουν. Ποιες είναι αυτές; Τα σπαράγγια, τα πράσινα φασόλια, οι ντομάτες, το σέλινο, τα καρότα, το σπανάκι, τα ροδάκινα, τα δαμάσκηνα, τα βερίκοκα και το άγριο ρύζι. Για το νευρικό σας σύστημα προτιμήστε ψαράκια (κυρίως σολομό), γκρέιπφρουτ, αμύγδαλα, σταφύλια, μήλα και κουνουπίδι.
Προσπαθήστε να αποφύγετε τις μεγάλες ποσότητες καφέ και τα διεγερτικά ροφήματα, διότι θα κάνουν κακό στα... νεύρα σας. Προτιμήστε τσάι με βότανα για να μένετε ήρεμοι, περισσότερο χαλαροί (ναι, γίνεται) και συγκεντρωμένοι.

Διάβασε επίσης: Ερωτικές Προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

Ναι, βαριέστε εύκολα, αλλά το ωραίο το κορμί, τη θέλει τη γυμναστική του!

Μην ξεχνάτε, βέβαια, ότι πρέπει να βάλετε και την άσκηση στο πρόγραμμά σας. Ένας καλός συνδυασμός γυμναστικής και σωστής διατροφής θα σας κάνει να βγείτε περήφανες και περήφανοι στις παραλίες. Ναι, το ξέρω ότι βαριέστε εύκολα οπότε σκεφτείτε από τώρα εναλλακτικούς τρόπους προπόνησης για να μην εγκαταλείψετε μέσα σε μια εβδομάδα την προσπάθειά σας. Δοκιμάστε να κάνετε γιόγκα, καθώς θα δυναμώσει το ευαίσθητο αναπνευστικό σας σύστημα και θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε.

Extra tip: Τέλος, πείτε ένα «μεγάλο» όχι στο fast food και τα πρόχειρα, ανθυγιεινά σνακ! Είστε επιρρεπείς σε αυτά και αποτελούν τους βασικούς λόγους για τους οποίους δεν μπορείτε να χάσετε τα περιττά σας κιλά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved