10 λόγοι που ένας Δίδυμος θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει θέση στη ζωή σου

Χρειάζεσαι έναν Δίδυμο γιατί...

10 λόγοι που ένας Δίδυμος θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει θέση στη ζωή σου

Σβέλτος, έξυπνος, λαλίστατος, ευέλικτος, επικοινωνιακότατος και πάνω απ’ όλα αεικίνητος και πάντα μέσα στα πράγματα, ο Δίδυμος πρέπει να έχει οπωσδήποτε μια θέση στη ζωή σου, είτε ως φίλος είτε ως σύντροφος κι οι παρακάτω 10 λόγοι θα σου αποδείξουν το γιατί.

1. Πρώτο και κύριο θα σε μάθει να μην «πετάς» οτιδήποτε σου έρχεται στο κεφάλι αλλά να επιλέγεις με ιδιαίτερη προσοχή κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα σου.

2. Θα έχει πάντα μια πληροφορία, μια είδηση, ένα tip αρκετά χρήσιμο κι ως γνωστό η σωστή πληροφόρηση στην εποχή μας είναι απαραίτητη.

3. Θα σε μάθει να χρησιμοποιείς ευέλικτους τρόπους, όπως ένα καλό ψέμα ή μια δικαιολογία, όταν στριμώχνεσαι ή θέλεις να αποφύγεις άβολες καταστάσεις.

4. Θα μπορούσε να σου κάνει σεμινάρια για το πώς θα μπορούσες να επικοινωνήσεις καλύτερα τις ιδέες, τις θέσεις, τις απόψεις σου και να τις παρουσιάσεις με τον καλύτερο τρόπο για να έχεις απήχηση.

*Δίδυμε, απόκτησε τώρα τη δική σου κούπα για να απολαμβάνεις καθημερινά το αγαπημένο σου ρόφημα, πατώντας ΕΔΩ!

5. Θα μάθεις να σκέφτεσαι και να εμπιστεύεσαι το μυαλό σου και τις δυνατότητές του, όπως επίσης να το εξασκείς συνεχώς για να μην πέφτει σε αδράνεια.

6. Θα κατανοήσεις ότι το κάθε τι έχει δυο πλευρές, που καλό είναι να τις γνωρίζεις και μετά να βγάζεις συμπεράσματα.

7. Θα σου διδάξει ότι ανεξάρτητα από τους τίτλους σπουδών που κατέχεις, το Πανεπιστήμιο της ζωής είναι πιο σημαντικό γιατί αν δεν είσαι στην «πιάτσα» να ξέρεις πώς λειτουργεί, δε θα μάθεις τίποτα.

8. Θα μάθεις ότι το κλειδί για να μη γεράσεις είναι να διατηρείς τη φρεσκάδα και την ανεμελιά των εφηβικών σου χρόνων, όπου ήθελες να ζήσεις στο έπακρο, να μαθαίνεις συνέχεια πράγματα, να παίρνεις εμπειρίες και πίστευες ότι όλα ήταν δυνατά, γιατί μόνο έτσι δε θα σε καταπιεί η ρουτίνα.

Πάρε τώρα την Ανάλυση Γενέθλιου Ωροσκοπίου σου και μάθε τα πάντα για τον γενέθλιο χάρτη σου!

9. Θα καταρρίψεις το μύθο «η περιέργεια σκότωσε τη γάτα». Οφείλεις να ψάχνεις, να αμφισβητείς, να προσπαθείς να μάθεις τι κρύβεται πίσω από κάθε φράση και πράξη και να μην το «καταπίνεις αμάσητο».

10. Θα σε μάθει να προχωράς μπροστά και να μην κολλάς πουθενά γιατί είναι γνωστό ότι «πέτρα που κυλάει, χόρτα δεν πιάνει»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved