10 λόγοι που ένας Τοξότης θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει θέση στη ζωή σου

Χρειάζεσαι έναν Τοξότη γιατί...

10 λόγοι που ένας Τοξότης θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει θέση στη ζωή σου

Ο Τοξότης ♐ είναι η χαρά της ζωής προσωποποιημένη κι οι παρακάτω 10 λόγοι θα σου αποδείξουν γιατί χρειάζεται οπωσδήποτε να έχει μια θέση στη ζωή σου, είτε ως φίλος είτε ως σύντροφος.

1. Είναι αυθεντικός, εξωστρεφής κι ειλικρινής και ό,τι έχει να σου πει, θα στο πει χωρίς περιστροφές ή να το σκεφτεί δεύτερη φορά.

2. Η ζωή γι’ αυτόν είναι μπροστά, δε μένει σε κακίες και μίση του παρελθόντος και θα πείσει κι εσένα να ξεχάσεις τα παλιά και να κοιτάξεις το μέλλον.

3. Είναι η ψυχή της παρέας, ξέρει να διασκεδάσει κι έχει καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ. Μαζί του θα διπλωθείς από τα γέλια και θα ξεχάσεις ό,τι σε στενοχωρεί.

4. Θέλει κίνηση και χώρο στη ζωή του, γι’ αυτό θα παρασύρει κι εσένα και δε θα σε αφήσει να «βαλτώσεις», καμιά φορά σπρώχνοντάς σε έξω από τα όριά σου.

5. Πετάει τη σκούφια του για τρέλες, ταξίδια και περιπέτειες, οπότε αν θέλεις να ξεφύγεις, είναι η καλύτερη παρέα.

Διάβασε επίσης: Τοξότης: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

6. Είναι εύστροφος και βρίσκει πάντα μια έξυπνη (ενίοτε κι εύκολη) λύση, όπου και αν κολλήσεις.

7. Λάτρης της ελευθερίας κι ο ίδιος, ποτέ δε θα παρεξηγηθεί, αν του πεις ότι θέλεις για λίγο να μείνεις μόνος/η, αρκεί να του λες την αλήθεια.

8. Μαζί του θα είσαι ο εαυτός σου, αφού σιχαίνεται τους τύπους και τα πρωτόκολλα.

9. Νοιάζεται για τους δικούς του ανθρώπους και στενοχωριέται, όταν τους βλέπει χάλια, γι’ αυτό προσπαθεί να τους φτιάξει τη διάθεση.

10. Θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες μέσα από πρόσωπα και ενδιαφέροντα, κουλτούρες και πολιτισμούς και ενδεχομένως να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα πιο χαλαρά.

Διάβασε επίσης: Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Τοξότες;



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved