Μάνα γιατί με γέννησες Ταύρο;

Και όμως, υπάρχει λόγος που η μανούλα σου σε έκανε Ταύρο!

Έμμα Ριζοπούλου
Μάνα γιατί με γέννησες Ταύρο;

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Ταύρος και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, να ξέρεις ότι είναι το 2ο του ζωδιακού, το σύμβολό του είναι το κεφάλι του ομώνυμου ζώου και κυβερνήτης- πλανήτης του είναι η Αφροδίτη. Ανήκει στα ζώδια της Γης και στην ομάδα των Σταθερών.

Τι επιδιώκει η ψυχή σου;

Η γήινη φύση του ζωδίου σου δείχνει ότι ο «καρπός» είναι πάντα κάτι χειροπιαστό. Έτσι, θέλεις το οτιδήποτε, είτε να έχει υλική υπόσταση (χρήματα, γη, κτήρια, πράγματα κτλ) είτε να έχει στέρεα σύσταση και σταθερή βάση (ανθεκτική αγάπη ή υγεία, αναλλοίωτες αξίες, κλπ). Η σταθερότητα και επιμονή, στην καλή τους πλευρά, σε βοηθούν σε αυτόν τον στόχο, όμως στην αρνητική τους πλευρά, γίνονται στατικότητα και αδιαλλαξία και σε εμποδίζουν να αλλάξεις ελαττώματα ή να εξελιχθείς. Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, που αγαπά το καλό και την ομορφιά, μπορεί να σε βοηθήσει, αν αφήσεις να λειτουργήσει η πιο ήρεμη, θετική και όμορφη φύση σου, δείχνοντας αγάπη τόσο στον εαυτό σου και τους άλλους, όσο και στον τρόπο με τον οποίο γενικότερα δρας, διαφωνείς, δουλεύεις, συναναστρέφεσαι, εξελίσσεσαι και προχωράς στη ζωή.

Τι πρέπει να θυμάσαι, όταν φοβάσαι;

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη που θεωρείται σχεδόν ίση με το Δία σε ευκαιρίες, πάντα θα υπάρχουν αποθέματα εύνοιας στο σύμπαν για σένα. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις με τη σειρά σου, για να είσαι εναρμονισμένος με την συμπαντική αποστολή σου, είναι αφ' ενός να αποφεύγεις την βολική ακινησία και τους πιθανούς ανεξέλεγκτους ρυθμούς της εποχής που ζεις και αφ' ετέρου, έχοντας το βλέμμα σου σταθερά αφοσιωμένο σε θετικούς στόχους, να αξιοποιείς την τεράστια δύναμη αποφασιστικότητας και αντοχής με την οποία είσαι προικισμένος για να τους πετύχεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved