Είσαι original Τοξότης ή... μούφα;

Όλα εξαρτώνται από το πότε έχεις γενέθλια στο μήνα του Τοξότη

Έμμα Ριζοπούλου
Είσαι original Τοξότης ή... μούφα;

Όλοι ξέρουμε -ή και όχι- με αυτά που διαβάζoυμε στα comments σας, ότι μπορεί να μοιραζόμαστε το ίδιο ζώδιο, αλλά κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλον.

Επειδή γνώρισες μια... ντροπή του ζωδίου σου, δεν σημαίνει πως όλοι οι εκπρόσωποί του είναι ίδιοι. Ποιες είναι οι διαφορές και ποια τα κοινά; Ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκει... Τι εννοούμε;

Τα ζώδια χωρίζονται σε δεκαήμερα, πρώτο, δεύτερο και τρίτο κι αναλόγως μπορεί να διαφέρουν στα χαρακτηριστικά, επειδή δανείζονται στοιχεία κι από άλλα ζώδια, διπλανά. Τσέκαρε παρακάτω, τον Τοξότη και θα καταλάβεις τι εννοούμε!

  • Οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου (22/11-2/12) είναι λίγο σαν τον πίνακα της Μόνα Λίζα, γελάνε αλλά σα να έχουν κάνει σφράγισμα. Η νταρκίλα που έχει ξεμείνει από τους Σκορπιούς δεν τους αφήνει να είναι ανάλαφροι, με αποτέλεσμα να έχεις μια μίξη φλου με εμμονές. Κακό! Βέβαια, τους δίνει μια σοβαρότητα που είναι άγνωστη λέξη, κάνοντάς τους πιο προσγειωμένους και γοητευτικούς.
  • Οι Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου (3/12-12/12) έχουν τον απάλευτο. Πολλή Φωτιά, πολύ χαλαρότητα, πολύ... γενικά, πολύ. Όλα είναι τέλεια, όλα είναι μοναδικά, ''ζ'γα ρε, τι αγχώνεσαι;'', '' όλα καλά θα πάνε',' ''χαλάρωσε''. Είναι τόσο chill, που σε εκνευρίζει. Επίσης, πέραν του ζαμάν φου, είναι και ό,τι να 'ναι. Λες, και γίνονται Δίδυμοι, άλλα σου λένε το πρωί, άλλα το απόγευμα, άλλα το βράδυ πάντα με ύφος Σαλονικιού, με φραπέ στο χέρι ''χαλαρά''.
  • Στο τρίτο δεκαήμερο (13/12-22/12) ευτυχώς, έρχονται οι πρώτοι Αιγόκεροι να βάλουν μια τάξη σε αυτό το χάος. Ίσως αυτοί οι Τοξότες να είναι και οι καλύτεροι. Έχουν την ανεμελιά, αλλά μπορούν να είναι και υπεύθυνοι. ΑΝ, δεν είναι κομπλεξικοί. Γιατί μιας και μιλάμε για Τοξότες, πιο εύκολο είναι να είσαι κομπλεξικός, από το να μπλέκεις με ευθύνες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved