Μάνα γιατί με γέννησες Καρκίνο;

Και όμως, υπάρχει λόγος που η μανούλα σου σε έκανε Καρκίνο!

Μάνα γιατί με γέννησες Καρκίνο;

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Καρκίνος και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Αν ανήκεις στο τέταρτο ζώδιο του ζωδιακού, να ξέρεις ότι είναι παρορμητικό, υδάτινο, γόνιμο και είναι γνωστό σαν το ζώδιο της μητέρας. Κυβερνάται από τη Σελήνη που σχετίζεται με την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή και τη γονιμότητα πάσης φύσεως.

Τι επιδιώκει η ψυχή σου να μάθει

Η Σελήνη είναι ετερόφωτη, πράγμα που σημαίνει ότι μεγάλο ρόλο στην επίτευξη του γήινου στόχου σου θα παίξει κατά πόσο θα πετύχεις αρμονική σχέση με τους σημαντικούς άλλους, με τους οποίους πρέπει να υπάρχει κάποια αναγκαιότητα σύνδεσης, αλλά από τους οποίους δεν θα πρέπει να εξαρτηθείς, διαφορετικά θα σταθούν εμπόδιο στο στόχο σου. Η Σελήνη, όπως και ο συναισθηματικός σου κόσμος και η ζωή, έχει φάσεις, τις οποίες θα πρέπει να μάθεις να αποδέχεσαι χωρίς γκρίνια και μεμψιμοιρία, αλλά με κατανόηση. Οι δοκιμασίες σου, σε αρκετές περιπτώσεις, θα σχετίζονται με την παιδική ηλικία, συναισθηματικά ζητήματα και οικογενειακούς δεσμούς και για να ακολουθήσεις ελεύθερα τη ζωής σου, θα πρέπει να κατανοήσεις το απέναντί σου ζώδιο, τον Αιγόκερω, που συμβολίζει τα όρια και την κορυφή. Συνεπώς, είναι σημαντικό αφενός η στάση ζωής σου να δείχνει πως το σημείο που ξεκίνησες δεν καθορίζει το πού μπορείς να φτάσεις και αφετέρου μια ισχυρή πράξη αγάπης προς τον εαυτό σου και τους άλλους θα είναι να αναλαμβάνεις ευθύνες και να θέτεις υγιή όρια.

Τι να θυμάσαι όταν φοβάσαι

Για οτιδήποτε κάνεις στη ζωή σου, το κίνητρό σου θα ορίζεται από το τι νιώθεις για κάτι ή κάποιον. Συνεπώς, για να εκπληρώσεις τον γήινο προορισμό σου, είναι σημαντικό να κατανοήσεις ότι το τι νιώθεις θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό το τι θα δημιουργήσεις. Καθώς, λοιπόν, η εξωτερική επιτυχία -ή μη- θα είναι καθρέφτης του τι αισθάνεσαι, χρειάζεται σε καθημερινή βάση να φροντίζεις τα συναισθήματα μέσα σου, σαν είναι φυτό που θα παράγει καρπούς και σπόρους... στην ζωή σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved