Είσαι original Καρκίνος ή... μούφα;

Όλα εξαρτώνται από το πότε έχεις γενέθλια στο μήνα του Καρκίνου

Είσαι original Καρκίνος ή... μούφα;

Όλοι ξέρουμε ή και όχι, με αυτά που διαβάζoυμε στα comments σας, ότι μπορεί να μοιραζόμαστε το ίδιο ζώδιο, αλλά κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλον.

Επειδή γνώρισες μια ντροπή του ζωδίου σου, δεν σημαίνει πως όλοι είναι το ίδιο. Ποια θα μπορούσαν να είναι τα κοινά, λοιπόν;

Τα ζώδια χωρίζονται σε δεκαήμερα, πρώτο, δεύτερο και τρίτο κι ανάλογα το δεκαήμερο, πολλές φορές έχουν κι άλλα χαρακτηριστικά.

  • Ένας Καρκίνος του πρώτου δεκαημέρου (22/6-01/7), κρατάει ακόμα αρκετούς Διδύμους στην πλάτη του, κάνοντάς τον πιο εξωστρεφή και πιο κοινωνικό (απ' όσο θα ‘πρεπε). Πολύ αγάπη, πολύς έρωτας... πολύς κόσμος. Καρδιά αγκινάρα με άλλα λόγια.
  • Στο δεύτερο δεκαήμερο (2/7-11/7) κανονικά θα έπρεπε να παραθέσω τους στίχους από το λαικό άσμα ''Στου γιαλού τα βοτσαλάκια κάθονται δυο καβουράκια'' και να μην πω τίποτα άλλο. Θες κλάψα; Θες μίρλα; Θες να ακούς για το πόσο καλή είναι η μάνα του και ότι τα ντολμαδάκια της αξίζουν βραβείο γαστρονομίας; Θες να ζήσεις ένα ρομάντζο βγαλμένο από Άρλεκιν με αναρίθμητες δόσεις κυκλοθυμίας και γκρίνιας; Τότε σου έχουμε το κατάλληλο πακέτο.
  • Το τρίτο δεκαήμερο τώρα (12/7-22/7) αρχίζει και στρώνει λίγο το πράγμα. Γκρίνια έχουμε και πάλι, αλλά όχι για το αν η μαμά του δεν έφερε τοστάκι στην παραλία (όπως έκανε κάθε φορά για όλα τα χρόνια της ζωής του μέχρι τώρα) αλλά, γιατί το χαβιάρι δεν είναι Beluga και γιατί ζεστάθηκε η Moët. Καρκίνοι με Λέοντες παραμένουν ένα από άλυτα μυστήρια του σύμπαντος. Ή θα υιοθετήσουν τη φλόγα ενός Λέοντα, ή θα την κάνουν νιανιά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved