Οι haters του Καρκίνου

Αυτά είναι τα ζώδια που μισούν περισσότερο τον Καρκίνο. Τον σιχαίνονται...

Οι haters του Καρκίνου

Δεν θέλουν να τον βλέπουν στα μάτια τους, ούτε να ακούν για εκείνον. Και φυσικά υπάρχει λόγος που τον απεχθάνονται τόσο. Ο πρώτος και ο κυριότερος είναι ότι είναι τόσο αντίθετοι ως άνθρωποι. Άλλες συνήθειες, άλλη συμπεριφορά, άλλος τρόπος σκέψης και άλλη νοοτροπία. Δεν μπορούν να ταιριάζουν όλοι με όλους άλλωστε, αλλά ο Καρκίνος συγκεκριμένα "κάθεται" στο λαιμό δύο ζωδίων.

Και θα αναρωτηθείς (και με το δίκιο σου)... "μα καλά, μόνο δύο haters έχει ο Καρκίνος"; Και όμως... Ακόμα και ο Κριός που δεν τον λες και "κολλητουμπίνι' με τον Καρκίνο, τον συμπαθεί για κάποιο λόγο και μπορεί να τα βρει μαζί του για να κάνει παρέα. Τα δυο ζώδια που πραγματικά σιχαίνονται τον Καρκίνο λοιπόν είναι ο Τοξότης και ο Υδροχόος.

Τόσο ο γνήσιος Τοξότης (που δεν έχει πάνω του Σκορπιό), όσο και ο γνήσιος Υδροχόος (που δεν έχει πλανήτες στους Ιχθύς) δεν μπορούν ούτε να τον βλέπουν, ούτε να τον ακούν. Ο Καρκίνος είναι εντελώς εκτός της δικής τους λογικής και νοοτροπίας. Τοξότης και Υδροχόος βγάζουν σπυράκια όταν ακούν τον Καρκίνο να μιλά συνέχεια για το σπιτάκι του, τη δουλίτσα του, τη μανούλα του, το σόι του που το υπεραγαπά κτλ και μόνιμα να κλαίγεται και να μιζεριάζει.

Όλο αυτό το πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, τους κάθεται στο λαιμό. Αυτοί οι δυο είναι ανεξάρτητοι, ελεύθερα πνεύματα, εξερευνητές, πρωτοπόροι, επαναστάτες, φιλελεύθεροι και κοσμοπολίτες...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved