Οι haters του Ταύρου

Αυτά είναι τα ζώδια που μισούν περισσότερο τον Ταύρο. Τον σιχαίνονται...

Οι haters του Ταύρου

Δεν θέλουν να τον βλέπουν στα μάτια τους, ούτε να ακούν για εκείνον. Και φυσικά υπάρχει λόγος που τον απεχθάνονται τόσο. Ο πρώτος και ο κυριότερος είναι ότι είναι τόσο αντίθετοι ως άνθρωποι. Άλλες συνήθειες, άλλη συμπεριφορά, άλλος τρόπος σκέψης και άλλη νοοτροπία. Δεν μπορούν να ταιριάζουν όλοι με όλους άλλωστε, αλλά ο Ταύρος συγκεκριμένα "κάθεται" στο λαιμό τριών ζωδίων.

Ποια είναι αυτά; Ας ξεκινήσουμε να σου μιλάμε για τον Υδροχόο. Μπορεί να ανήκουν στον σταθερό σταυρό και οι δύο, ωστόσο είναι τόσο διαφορετικοί όπως η μέρα με τη νύχτα. Ο Υδροχόος δεν μπορεί να καθίσει σε ένα μέρος και ο Ταύρος δεν κουνιέται από τον καναπέ. Ο ένας θέλει ανεξαρτησία και ο άλλος «πνίγει» ό,τι θεωρεί δικό του. Ο ένας έχει μέσα του την περιέργεια και θέλει να ανακαλύψει τα πάντα και ο άλλος αν του πειράξεις το κουταλάκι από τη θέση που το βάζει, παθαίνει πανικό. Κατάλαβες τώρα γιατί ο Υδροχόος βλέπει τον Ταύρο και του γυρίζουν τα μέσα έξω;

Επόμενος hater του Ταύρου είναι ο Λέοντας. Και αυτό γιατί το Λιοντάρι δεν μπορεί να καταλάβει το πώς σκέφτεται ένας Ταύρος. Και οι δυο αγαπάνε τις πολυτέλειες, τα λεφτά και τις ανέσεις, αλλά ο μεν Λέοντας θέλει να κάνει επίδειξη όσων έχει και δεν σταματάει να ξοδεύει και ο Ταύρος είναι τσιγκούνης, μαζεύει και θέλει να έχει αποκτήματα, απλά και μόνο για να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά. Δεν θέλει να κομπάζει για όσα έχει. Το αντίθετο. Είναι λίγο κρυψίνοος.

Last but not least, ο Τοξότης. Και μην μπερδεύεσαι με την παλιά σειρά του ΑΝΤ1 που έβαλε τους δυο πρωταγωνιστές στο τέλος να καταλήξουν μαζί. Στην πραγματικότητα όχι μόνο δεν θα έμεναν μαζί, αλλά θα «σφαζόντουσαν» στη βδομάδα πάνω. Ο Τοξότης βλέπει στον Ταύρο όλα όσα σιχαίνεται. Τον θεωρεί τεμπέλη και νωχελικό. Βλέπει στα μάτια του τη βαρεμάρα και την εμμονή για σταθερότητα και του σηκώνεται η τρίχα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved