Κριέ, έτσι θα μετατρέψεις το ελάττωμα του ζωδίου σου σε προτέρημα

Θα πρέπει να το ξέρεις για να μην δέχεσαι από εδώ και στο εξής κανέναν να σου κουνάει το δάχτυλο

Κριέ, έτσι θα μετατρέψεις το ελάττωμα του ζωδίου σου σε προτέρημα

Πολλά έχεις ακούσει για το ζώδιό σου, άλλα κολακευτικά κι άλλα όχι. Όπως όλοι μας, έτσι κι εσύ έχεις ελαττώματα και προτερήματα. Το μεγαλύτερο όμως ελάττωμά σου, Κριέ μου, μπορείς να το μετατρέψεις σε προσόν σου κι αυτό θα πρέπει να το ξέρεις για να μην δέχεσαι από εδώ και στο εξής κανέναν να σου κουνάει το δάχτυλο. Ποιο είναι αυτό;

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Θέλεις να είσαι ο Πρώτος και καλύτερος και είσαι εγωκεντρικός. Μάλιστα έχεις κοινά στοιχεία, στο κομμάτι αυτό, με το άλλο ζώδιο της φωτιάς, τον Λέοντα. Και τώρα, αν αναρωτιέσαι πώς αυτό το αρνητικό χαρακτηριστικό σου μπορεί να είναι τελικά προσόν σου, θα σου πούμε ότι, ως ένα βαθμό, σε βοηθά να προστατεύεις τον εαυτό σου και να μην τον ταλαιπωρείς άδικα. Είναι το ένστικτο της επιβίωσης που έχεις μέσα σου που σε κάνει μεν να είσαι εγωιστής, ανταγωνιστικός αλλά παράλληλα σε κρατά… ζωντανό, υγιή και πάνω από όλα χαρούμενο!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved