Είσαι original Κριός ή... μούφα;

Όλα εξαρτώνται από το πότε έχεις γενέθλια στο μήνα του Κριού

Είσαι original Κριός ή... μούφα;

Όλοι ξέρουμε ή και όχι, με αυτά που διαβάζoυμε στα comments σας, ότι μπορεί να μοιραζόμαστε το ίδιο ζώδιο αλλά κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλον.

Επειδή γνώρισες μια ντροπή του ζωδίου σου δεν σημαίνει πως όλοι είναι το ίδιο. Ποια θα μπορούσαν να είναι τα κοινά λοιπόν;

Τα ζώδια χωρίζονται σε δεκαήμερα, πρώτο, δεύτερο και τρίτο κι ανάλογα το δεκαήμερο πολλές φορές έχουν κι άλλα χαρακτηριστικά.

  • Ένας Κριός του πρώτου δεκαημέρου λοιπόν (21/3 έως 31/3), ίσως να του χουν ξεμείνει κάποιοι Ιχθύς κάνοντάς τον λίγο ευαισθητούλη,αγαπουλίνι, τζουτζουκομπουρμπουλίνι, κοσμά, ψεύτη ή πολλές φορές ''τζάμπα μάγκα'' χαλώντας του την εικόνα του ''εγώ είμαι κι άλλος δεν είναι''. Του δίνουν όμως ένα ρομαντισμό που είναι άγνωστη λέξη για εκείνον. Κάπου το χάνεις κάπου το σώζεις.
  • Το δέυτερο δεκαήμερο (1/4 έώς 10/4) συνήθως είναι οι original Κριοί γιατί συνήθως μαζί με τον Ήλιο μαζεύονται και περισότεροι πλανήτες στον Κριό οπότε του δίνουν περισσότερα στοιχεία. Γκομενίζουν δεξιά και αριστερά, φωνάζουν, είναι εριστικοί, τα σπάνε όλα, είναι τσακωμένοι με το τακτ, και γενικώς φεύγουν κουτουλίδια. Μπεεεε
  • Το τρίτο δεκαήμερο τώρα (11/4 έως 21/4) αρχίζει και μπρουταλιάζει όλο αυτό γιατί ο forza Κριός συναντάει σιγά-σιγά τον βαρύ Ταύρο. Εδώ καλμάρει λίγο, χαμηλώνει ταχύτητες, αλλά δεν σημαίνει πως χάνει την φλόγα του Κριού. Αν νευριάσει είναι μια μίξι δαιμονισμένου Κριαριού με νταλίκα. Κοινώς, ποιος είδε τον Θεο και δεν τον φοβήθηκε. Βέβαια τα αντανακλαστικά του είναι πιο αργά λόγω αυξημένης υπομονής.

Αυτά είχα να πώ, τα λέμε τον άλλο μήνα!~

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved