Με αυτόν τον τρόπο παίρνει εκδίκηση ο Κριός

Όλα τα ζώδια με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα προσπαθήσουν να σε εκδικηθούν.

Με αυτόν τον τρόπο παίρνει εκδίκηση ο Κριός

Άλλα ζώδια δεν μπορούν να περιμένουν και θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω και άλλα πάλι έχουν πολύ μεγαλύτερη υπομονή και θεωρούν πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Το καθένα απλώς χρησιμοποιεί άλλη μέθοδο. Πάμε λοιπόν να δούμε πώς θα σε εκδικηθεί ο Κριός. Τι θα κάνει; Τι να περιμένεις και πόσο πρέπει να… φοβάσαι;

Πρόκειται για ένα ζώδιο με το οποίο δεν πρέπει να τα βάλεις. Και αυτό γιατί είναι άκρως ανταγωνιστικό και θα κάνει τα πάντα για να πάρει το αίμα του πίσω. Όταν εκνευρίζεται, γίνεται "κόκκινος" από τον θυμό του και πρέπει να ξεσπάσει άμεσα, γιατί αλλιώς δεν ηρεμεί. Ειδικά, αν θεωρήσει ότι αδικήθηκε, θα σκεφτεί κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να σε ξεφτιλίσει. Ναι, καλά διάβασες... Να σε ξεφτιλίσει. Δεν αρκείται στο να πάρει μια τυπική εκδίκηση.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Ξέρει ότι είναι καλύτερος, με περισσότερες αντοχές και δυνάμεις και θα φροντίσει να το δείξει αυτό, όχι μόνο σε σένα, αλλά και σε όλους όσους σε γνωρίζουν. Γενικά, η διαπόμπευσή σου θα γίνει... δημόσια. Γιατί θέλει να ξέρουν οι πάντες το πόσο κατώτερός/ή του είσαι. Θα γελάσει εις βάρος σου με επιδεικτικό τρόπο και μετά, με άνεση, θα προχωρήσει τη ζωή του. Στην οποία φυσικά και δεν θα υπάρχεις, γιατί ως γνωστόν, όταν ο Κριός εκτονώσει τον θυμό του, ύστερα ηρεμεί και ξεχνά τι έχει συμβεί πριν από πέντε λεπτά, συνεχίζοντας κανονικά τη μέρα του σαν να μην κουνήθηκε φύλλο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved