Οι haters του Υδροχόου

Αυτά είναι τα ζώδια που μισούν περισσότερο τον Υδροχόο. Τον σιχαίνονται...

Οι haters του Υδροχόου

Δεν θέλουν να τον βλέπουν στα μάτια τους, ούτε να ακούν για εκείνον. Και φυσικά υπάρχει λόγος που τον απεχθάνονται τόσο. Ο πρώτος και ο κυριότερος είναι ότι είναι τόσο αντίθετοι ως άνθρωποι. Άλλες συνήθειες, άλλη συμπεριφορά, άλλος τρόπος σκέψης και άλλη νοοτροπία. Δεν μπορούν να ταιριάζουν όλοι με όλους άλλωστε, αλλά ο Υδροχόος συγκεκριμένα "κάθεται" στο λαιμό τριών συγκεκριμένων ζωδίων.

Ποια είναι αυτά; Ας ξεκινήσουμε να σου μιλάμε για τον Ταύρο, τον οποίο ο Υδροχόος κάνει έξαλλο για διάφορους λόγους. Είναι υπερβολικά ανεύθυνος, χαλαρός και ανοιχτόμυαλος για τα γούστα του. Δεν μπορεί να του συγχωρήσει το πόσο ασταθής είναι γενικά και το ότι κάποιες φορές δεν έχει μπέσα στον λόγο του.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Λίγο ή πολύ έτσι νιώθουν για τον Υδροχόο και ο Σκορπιός με τον Καρκίνο. Αυτοί είναι αισθηματίες και ρομαντικοί τύποι (ως ζώδια του Νερού άλλωστε) και ο Υδροχόος υπερβολικά αναίσθητος για τα γούστα τους. Δεν μπορούν να τον εμπιστευτούν με τίποτα, αλλά ούτε και να τον "δέσουν", να τον μανιπουλάρουν ή να τον ελέγξουν. Η ανεξαρτησία, η ελευθερία και η τάση του Υδροχόου να μην δένεται με τίποτα και με κανέναν τους κάνει έξαλλους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved