Αιγόκερε, έτσι θα μετατρέψεις το ελάττωμα του ζωδίου σου σε προτέρημα

Και όμως! Ισχύει...

Αιγόκερε, έτσι θα μετατρέψεις το ελάττωμα του ζωδίου σου σε προτέρημα

Πολλά έχεις ακούσει για το ζώδιό σου, άλλα κολακευτικά κι άλλα όχι. Όπως όλοι μας, έτσι κι εσύ έχεις ελαττώματα και προτερήματα. Το μεγαλύτερο όμως ελάττωμά σου, Αιγόκερέ μου, μπορείς να το μετατρέψεις σε προσόν σου κι αυτό θα πρέπει να το ξέρεις για να μην δέχεσαι από εδώ και στο εξής κανέναν να σου κουνάει το δάχτυλο. Ποιο είναι αυτό;


Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα, το χαρακτήρα, τα ταλέντα, τις τάσεις, τις αντιδράσεις, τη συμπεριφορά ή τα γούστα σου! Το γνώριζες; Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

Είσαι κακιασμένος/η, «ψυχρός», εγωιστής/α! Ναι. Και; Εσύ στενοχωριέσαι, το θεωρείς άδικο και σε ορισμένες περιπτώσεις πέφτεις ψυχολογικά. Όμως, γιατί πρέπει να σε νοιάζει που οι άλλοι σε βλέπουν έτσι; Θα πρέπει να σε βολεύει που σε θεωρούν δύσκολο άνθρωπο και δεν τους είναι εύκολο να σε βλάψουν. Μπορείς με ευκολία να τους «τρίψεις» στην μούρη ότι το να σε φοβούνται και να σε μισούν τόσο, τους κάνει και να σε σέβονται παράλληλα και να κάνουν τελικά ό,τι εσύ τους πεις. Σαν στρατιωτάκια που «βαράνε προσοχή» στον λοχαγό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved