Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Αιγόκερως

Τι νομίζεις; Είναι τυχαίο;

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Αιγόκερως

Υπάρχει λόγος που ο καθένας μας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα

Όσοι έχετε γεννηθεί μεταξύ 21 Δεκεμβρίου και 20 Ιανουαρίου ανήκετε στο 10ο ζώδιο του ζωδιακού, τον Αιγόκερω. Σύμβολο σας είναι το κεφάλι του τράγου και κυβερνήτης σας είναι ο Κρόνος.

Ποιος είναι ο στόχος της ζωής σου;

Όπως ένα αγριοκάτσικο είναι προικισμένο να ανέβει ένα απόκρημνο βουνό και να φτάσει στην κορυφή του, έτσι και εσύ έχεις γεννηθεί με την πρόθεση να βρεθείς στο υψηλότερο σημείο οποιοδήποτε πεδίου.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Ποιες είναι οι ικανότητες που σου δίνονται;

Είσαι προικισμένος/η με μεγάλες αντοχές και τεράστια δύναμη θέλησης. Διαθέτεις έμφυτο ταλέντο σωστής οργάνωσης και η υπευθυνότητα είναι το δεύτερο όνομά σου. Ως ζώδιο της γης, είσαι ρεαλιστής, με πρακτική και λογική εστίαση. Η παρορμητική σου φύση σε ωθεί να ηγείσαι, παρά να ακολουθείς ενώ ως παιδί του Κρόνου, η αυθεντικότητα σε ό, τι κι αν κάνεις είναι απαράμιλλη.

Τι επιδιώκει η ψυχή σου;

Το ότι το ζώδιο του Αιγόκερω ξεκινά με το χειμερινό ηλιοστάσιο, που η νύχτα γίνεται πιο μεγάλη έχει ένα συμβολικό χαρακτήρα. Η ζωή σου θα έχει σκοτεινές και δύσκολες στιγμές. Δεν θα πρέπει όμως να τις εκλάβεις ως «κακή τύχη», γιατί τότε δεν θα την πάρεις στα χέρια σου. Χρειάζεται να δεις τι έχουν να σε διδάξουν. Χάρη σε αυτές θα αποκτήσεις πολύτιμη εμπειρία που στη συνέχεια θα σε προφυλάσσει και θα σε βοηθά να ανεβαίνεις ένα – ένα τα σκαλιά της επιτυχίας. Ο πόνος, οι ελλείψεις και οι στερήσεις, που υποδεικνύει ο Κρόνος που είναι ο κυβερνήτης σου δεν θα πρέπει να γίνουν αιτία για σκληρότητα ή για να χάσεις την ανθρωπιά σου. Σε έναν τέτοιο ενδεχόμενο ίσως αποκτήσεις εξωτερική δύναμη (εργασία, χρήματα, γόητρο κτλ) όμως δεν θα μπορέσεις ποτέ να αποκτήσεις αυθεντική δύναμη. Κάθε επιλογή σου δεν θα πρέπει να γίνεται από φόβο (πχ για να μην σε πονέσουν, μην σε απορρίψουν) αλλά από αγάπη (πχ για να δημιουργήσεις, να τιμήσεις μια φιλία) γιατί μόνο τότε θα έχεις καταφέρει να φτάσεις στο προορισμό σου, δηλαδή το υψηλότερο επίπεδο εξέλιξης.

Ποια είναι τα δώρα σου στους άλλους;

Στοχεύεις ψηλά και η δύναμή σου μεγαλώνει μέσα από τις μάχες που δίνεις και είναι πολύ πιθανό να κατακτήσεις μια θέση στη ζωή που θα συμβάλλει, ώστε οι άνθρωποι -χάρη σε εσένα- να έχουν εργασία, χρήματα ή κάποιο άλλο αγαθό. Πέρα όμως από δώρα που σχετίζονται με την ύλη, φέρνεις στους ανθρώπους αξίες όπως είναι της υπομονής, της εργατικότητας, της ακεραιότητας, της πειθαρχίας, της αξιοπρέπειας. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μέσω εσού, οι άνθρωποι μπορεί να μάθουν να βλέπουν κάθε εμπειρία ως ευκαιρία για να επιτυγχάνουν και τους πιο υψηλούς τους στόχους.

Τι πρέπει να θυμάσαι, όταν φοβάσαι;

Η υπευθυνότητα είναι το στοιχείο της προσωπικότητας που θα σε οδηγήσει στο ζενίθ της εξέλιξής σου, την αυθεντική δύναμη. Υπεύθυνη επιλογή σημαίνει να λαμβάνεις υπόψη τις συνέπειες κάθε απόφασης ή πράξη σου και να πειθαρχείς στους στόχους που θέτεις. Πρόθεσή σου θα πρέπει να είναι η αγάπη και όχι ο φόβος. Έτσι, δεν θα αφήνεσαι στη μοίρα και έχοντας συνείδηση ότι εσύ υφαίνεις το πεπρωμένο σου με κάθε σας επιλογή, θα είσαιβο αρχιτέκτονας κάθε οικοδομήματος και θα αποκτήσεις αυθεντική δύναμη.

Διάβασε επίσης: 10 πράγματα που βγάζουν τον Αιγόκερω από τα ρούχα του

Να γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν Αιγόκερω

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved