Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Υδροχόο

Τι θα συμβεί;

Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Υδροχόο

Προφανώς και θα υπάρξουν συνέπειες, αν πας να αγνοήσεις έναν άντρα Υδροχόο. Ποιος άλλωστε δέχεται το "φτύσιμο" ελαφρά τη καρδία; Ξεκινάμε λοιπόν από το δικό σου σχέδιο. Εσύ θέλεις να τον αγνοήσεις για να τον τσιγκλήσεις, να τον κάνεις να ζηλέψει και να ασχοληθεί περισσότερο μαζί σου. Μπορεί να σε θεωρεί δεδομένη και να θες να του δείξεις ότι δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό γιατί θα σε χάσει. Οκ! Δεκτά όλα αυτά! Το καταλαβαίνουμε και δεν έχεις απόλυτο άδικο από την πλευρά σου. Πάμε όμως στην δική του αντίδραση και τι θα πρέπει να περιμένεις από εκείνον.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Να ξέρεις ότι παρότι δείχνει ψυχρός, είναι ένα αρκετά συναισθηματικό άτομο. Το «φτύσιμο» μπορεί να τον πληγώσει και να αποφασίσει να σε χωρίσει. Αντί λοιπόν να ζητήσει τη δική σου προσοχή, μπορεί να την αναζητήσει… αλλού και να ξεκινήσει να φλερτάρει και να βγαίνει με άλλες γυναίκες. Δεδομένα θα θυμώσει πάρα πολύ και αυτό μπορεί να τον οδηγήσει στο να χάσει κάθε σεβασμό που είχε για σένα.

Επειδή είναι αρκετά ανεξάρτητος και δεν θέλει να προσκολλάται πάνω σε μια γυναίκα, θα κλειστεί περισσότερο στον εαυτό του, θα χάσετε την όποια επαφή, σύνδεση και επικοινωνία είχατε και θα αρχίσει να αναρωτιέται ποια πραγματικά είσαι.

Ίσως -αν σταθείς τυχερή- και δεν είναι αυτό που λέμε γνήσιος Υδροχόος, τότε να θελήσει να το συζητήσετε, να βρείτε μια λύση και όντως να σταματήσει να σε θεωρεί δεδομένη και να διεκδικήσει. Αλλά αυτό το σενάριο έχει λιγότερες πιθανότητες από το προηγούμενο που σου αναφέραμε.

Διάβασε επίσης:

Τα... 4 γεροντοπαλίκαρα του ζωδιακού

Τα 2 ζώδια με το πιο «βρώμικο» μυαλό και τα 2 πιο αγαθιάρικα

Έτσι θα αντιδράσει το κάθε ζώδιο όταν σε χάσει οριστικά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved