Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Παρθένο

Τι θα συμβεί;

Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Παρθένο

Προφανώς και θα υπάρξουν συνέπειες, αν πας να αγνοήσεις έναν άντρα Παρθένο.

Κατ' αρχάς να ξεκινήσουμε από τα βασικά: Εσύ θέλεις να τον τσιγκλήσεις και να του τραβήξεις την προσοχή. Να τον κάνεις να ανησυχήσει και να αναζητήσει. Να τον κάνεις να τρέξει λίγο από πίσω σου και με το γνωστό σε όλους πια κόλπο του φτυσίματος, να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου και να σε καψουρευτεί. Άκου τώρα πώς έχει το πράγμα με ένα άντρα Παρθένο. Πρόκειται για έναν άνθρωπο βαθιά ανασφαλή. Όσο απαιτητικός και λάτρης της τελειότητας είναι για εσένα, άλλο τόσο, μη σου πούμε και περισσότερο, είναι για τον εαυτό του. Αναλύει στο μυαλό του τα πάντα και είναι πρακτικός τύπος.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Οπότε, αν εσύ «χαθείς» και αρχίσεις να τον φτύνεις το πιο πιθανό είναι να τα βάλει με τον εαυτό του και να αρχίσει να σκέφτεται τι δεν έχει αυτός που μπορεί να το έχει κάποιος άλλος και σε τράβηξε σε εκείνον. Θα του βγουν τα κόμπλεξ και οι ανασφάλειες και στο τέλος θα αποφασίσει ότι ίσως και να είναι καλύτερα που δεν τράβηξε η μεταξύ σας σχέση, αφού εσύ δεν εκτίμησες όσα είχε και όσα σου έδωσε.

Μιλάμε για έναν άντρα εσωστρεφή, ο οποίος, αν νιώσει ότι τον υποτιμάς, θα αρχίσει να απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από εσένα και το σίγουρο είναι πως δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που ήθελες. Δεν θα σε κυνηγήσει και δεν θα «κολλήσει» μαζί σου. Απλώς θα ξενερώσει.

Διάβασε επίσης:

10 πράγματα που βγάζουν τις Παρθένους από τα ρούχα τους

Αυτή είναι η κακή πλευρά της Παρθένου

9 επίθετα που χαρακτηρίζουν το ζώδιο της Παρθένου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved