Αυτή είναι η κακή πλευρά της Παρθένου

Κάθε νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις…

Αυτή είναι η κακή πλευρά της Παρθένου

Κανένα ζώδιο δεν είναι μόνο καλό ή μόνο κακό. Όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους και φυσικά, εκτός από την πλευρά τους, που σε κάνει να τα λατρεύεις, έχουν και μια άλλη, που σε κάνει να θες να τα χαστουκίσεις ή να κόψεις κάθε επαφή μαζί τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω την… κακή πλευρά της Παρθένου και γιατί την έχει.

-Η Παρθένος θα κάνει αυτό που θέλει και αυτό που έχει βάλει στο μυαλό της με κάθε κόστος. Μπορεί να γίνει πολύ αυταρχική και σκληρή.

-Είναι τελειομανής. Αυτό μπορεί να φτάσει τόσο τους άλλους, όσο και την ίδια στα άκρα. Δεν ικανοποιείται ποτέ.

-Είναι εργασιομανής. Είναι σαν το μυρμήγκι. Δουλεύει ασταμάτητα και προσπαθεί να δίνει λύσεις σε όλα. Γίνεται κουραστική, καθώς είναι πάντα ανικανοποίητη από τους συνεργάτες της.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

-Μετράει τα πάντα. Προσπαθεί να τα οργανώσει όλα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια και μπορεί να γίνει πολύ εκνευριστική, αν κάτι ξεφύγει έστω και λίγο από τα «κουτάκια» που έχει στο μυαλό της.

-Τσακώνεται συχνά με τους άλλους για τα πιστεύω της. Επιμένει να τους λέει πόσο λάθος κάνουν, πόσο κακοί είναι σε κάποια πράγματα και να τους κατηγορεί για την στάση τους και τις κινήσεις τους. Πολλοί Παρθένοι είναι vegan. If you know what we mean…

-Είναι ο πιο σκληρός κριτής που μπορείς να έχεις απέναντί σου. Θα σε ξεφτιλίσει με όσα έχει να σου πει και δεν θα το μετανιώσει καν γιατί απλά θεωρεί ότι σου είπε την αλήθεια και ήταν ειλικρινής.

-Είναι απίστευτα επικριτική. Δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο. Όλα την ενοχλούν και για όλα έχει κάτι να πει…

-Δεν ηρεμεί ποτέ και με τίποτα. Είναι το μεγαλύτερο control freak που έχεις γνωρίσει και θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ζει μέσα στο άγχος και τον πανικό.

Διάβασε επίσης:

9 επίθετα που χαρακτηρίζουν την Παρθένο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved