Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 07° 56' 10" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 02° 10' 29" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 06' 45" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 01° 18' 18" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 09° 31' 47" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 05° 20' 40" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 23' 52" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 57' 08" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 29' 07" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 32' 25" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 49' 51" ΤΑΥΡΟΣ R

Το παιδί Υδροχόος και οι 12 μαμάδες του

Το παιδί Υδροχόος σε σχέση με το ζώδιο της μητέρας του

 

 

Το παιδί Υδροχόος και οι 12 μαμάδες του
από την Χριστίνα Δημοπούλου
 
 
 
Xristina Foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανεξάρτητα από το Ηλιακό ζώδιο, είναι απαραίτητο να ξέρετε και τη θέση της Σελήνης του παιδιού, αφού το ζώδιο που βρίσκεται δείχνει το τι έχει ανάγκη από την μητέρα του αλλά και το ποιά στοιχεία εισπράττει από την συμπεριφορά της.

 

 

Ερμηνεία της θέσης της Σελήνης στα 12 ζώδια

 

Στον Κριό, δυναμισμό, διαφορετικότητα, ανεξαρτησία, ανταγωνισμό

 

Στον Ταύρο, κτητικότητα, υλισμό, ασφάλεια, τροφοδοσία

 

Στους Διδύμους, καπατσοσύνη, αστάθεια, επικοινωνία

 

Στον Καρκίνο, έντονα συναισθήματα, προστασία, εξάρτηση

 

Στον Λέοντα, μοναδικότητα, στυλ, περηφάνια, δημιουργικότητα

 

Στην Παρθένο, πρακτικό πνεύμα, μετριοπάθεια, υγιεινή

 

Στο Ζυγό, διπλωματία, πολιτική, κοινωνικότητα, μέτρο

 

Στον Σκορπιό, έλεγχος, απολυτότητα, δύναμη, πάθος

 

 

 

Στον Τοξότη, παιχνίδι, ελευθερία, φιλομάθεια

 

Στον Αιγόκερω, αυστηρότητα, πειθαρχία, αρχές, φαίνεσθαι

 

Στον Υδροχόο, ιδιαιτερότητα, αντιφάσεις, πνευματικότητα

 

Στους Ιχθύες, καλοσύνη, ασάφεια, απροσδιοριστία, φαντασία

 

 

 

 

1. Το παιδί Υδροχόος

 

Το μικρό σας Υδροχοάκι είναι εφευρετικό, ασυμβίβαστο και κοινωνικό. Με νου που τρέχει με απίστευτη ταχύτητα και βλέμμα στραμμένο στο μέλλον ανήκει στα παιδιά της Νέας Εποχής που είτε θα σας καταπλήξει με την ευφυΐα του (Τόμας Έντισον) είτε θα σας ξαφνιάσει με την εκκεντρική συμπεριφορά του (Paris Hilton).

Από την βρεφική, κιόλας, ηλικία φανερώνεται η ανεξάρτητη και ελεύθερη φύση του καθώς δεν δέχεται κανέναν περιορισμό, ούτε καν από τα ρούχα, τις πάνες ή τα στενά πλαίσια του καροτσιού ή της κούνιας. Ασυμβίβαστο και επαναστατικό δύσκολα δέχεται  κανόνες ή συμβατικές συνήθειες που σχετίζονται με την ανάπαυση, τη διατροφή και γενικότερα την αγωγή ενός μωρού.

 

 

Κάνει τα πάντα με ένα διαφορετικό, ιδιαίτερο τρόπο που του επιτρέπει να ξεχωρίσει και να αναδείξει χαρίσματα όπως η γρήγορη αντίληψη και η ιδιαίτερη δεξιοτεχνία στο λόγο και στη σκέψη. Ο νους  του είναι πρωτότυπος, πρωτοποριακός και δίνει την αίσθηση ότι ανήκει σε έναν εξελιγμένο, μελλοντικό κόσμο. Μάλιστα, συνήθως οι ασχολίες που το γοητεύουν είναι ασυνήθιστες, νεωτεριστικές και δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα διαπιστώνετε ότι το παιδί Υδροχόος πορεύεται πρώτο και κινείται με γεωμετρική πρόοδο με οτιδήποτε ασχοληθεί. Η σύγχρονη τεχνολογία και οι νέες επινοήσεις.  του επιτρέπούν να προχωρά πέρα από τα συνηθισμένα και να αξιοποιεί την αξιοσημείωτη εφευρετική του ικανότητα.

Δραστηριότητες που σχετίζονται με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηλεκτρονικά παιχνίδια, ηλεκτρονικές συσκευές, συναρμολογούμενα (όπως παζλ, μοντελισμό κτλ) και γενικότερα νέες τεχνολογίες το ενθουσιάζουν. Επίσης, του αρέσουν συλλογικές δραστηριότητες, ομαδικά αθλητικά παιχνίδια και επισκέψεις σε βιβλιοθήκες ή χώρους που παρέχουν αφθονία πληροφοριών.

 

 

Αξιοσημείωτο στοιχείο της  προσωπικότητας του αποτελεί η κοινωνικότητα,  καθώς  του αρέσει να μιλά και να συνδιαλέγεται με τους άλλους από πολύ νωρίς. Αισθάνεται ωραία, ιδιαίτερα, όταν  συμμετέχει σε μια  παιδική ομάδα ή παρέα καθώς του παρέχεται η δυνατότητα να δημιουργεί φιλίες και να περνά χρόνο με πρόσωπα που το ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα. Τις φιλικές του επαφές όπως και τις υπόλοιπες σχέσεις επιθυμεί να τις χαρακτηρίζει  αγάπη,  ελευθερία  και ειλικρίνεια. Του αρέσει λοιπόν η ευθύτητα  και η αλήθεια ενώ απεχθάνεται την προσποίηση, τις προκαταλήψείς και τις υποδείξεις.

Το ξεχωριστό παιδί Υδροχόος, όπως η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, βρίσκει τη δική του πραγματικότητα στις ιδέες και τις αξίες που ανάγονται στη φράση «όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά».

 

 

Ας δούμε τώρα γενικά, την σχέση του με τις δώδεκα μαμάδες του ζωδιακού κύκλου.

 

 

 

2. Οι μαμάδες

 

 

 

Μαμά Κριός

 

Η ανεξάρτητη και ηγετική σας φύση γοητεύει το παιδί Υδροχόος και εναρμονίζεται με την επιθυμία του για ελευθερία και αυτονομία. Επαναστατικό και ασυμβίβαστο δεν δέχεται τους κανόνες ή τις υποδείξεις εάν είναι με ύφος αυθεντία για αυτό είναι σημαντικό να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του.

 

 

Μαμά Ταύρος

 

Φροντίζετε να του παρέχετε υλική και συναισθηματική κάλυψη με στόχο να του εξασφαλίσετε ένα ήρεμο οικογενειακό περιβάλλον. Η σταθερότητα θα αποτελεί κοινό χαρακτηριστικό σας ενώ η συναισθηματική κτητικότητα σας θα αποτελεί αίτια για προστριβές.

 

 

 

 

Μαμά Δίδυμος

 

Επικοινωνιακή και εύστροφη αντιλαμβάνεστε από πολύ νωρίς την πρωτοποριακή σκέψη το μικρού σας και φροντίζετε να του παρέχετε ερεθίσματα για να την αναγάγει σε υψηλή γνώση.  Αμφότεροι χαίρεστε λεκτικά παιχνίδια και αναζητάτε κοινές κοινωνικές δραστηριότητες.

 

 

 

 

Μαμά Καρκίνος

 

Η συντηρητική και παραδοσιακή σας φιλοσοφία δεν συμβαδίζει με τη νεωτεριστική του σκέψη. Χρειάζεται να αποφύγετε τη συναισθηματική εξάρτηση και να φροντίσετε να ικανοποιήσετε την επιθυμία του για διανοητικές, μηχανικές ασχολίες και   δραστηριότητες εκτός σπιτιού.

 

 

 

 

Μαμά Λέων

 

Η περηφάνια και η αυτοπεποίθηση σας, γοητεύουν το μικρό σας Υδροχόο που σας θαυμάζει για τη περίσσεια ζωντάνια και την εξωστρέφεια σας. Το μόνο σημείο που χρειάζεται να προσέξετε είναι η αυταρχικότητα ή επιβολή που μπορούν να προκαλέσουν απρόβλεπτες αντιδράσεις.

 

 

 

Μαμά Παρθένος

 

Παρατηρητική και προνοητική φροντίζετε να κατανοήσετε το ασυνήθιστο χαρακτήρα του παιδιού σας προκειμένου να ακολουθήσετε τη διαπαιδαγώγηση που του ταιριάζει.

Η επικοινωνία αποτελεί κοινή σας επιθυμία και προσφέρει τη δυνατότητα να συνδυάσετε το  παιχνίδι με τη γνώση.

 

 

 

 

Μαμά Ζυγός

 

Η έμφυτη κοινωνικότητα και η εξαιρετική σας νοημοσύνη, επιτρέπουν να αναπτύξετε μία όμορφη και αρμονική σχέση με το παιδί σας, το οποίο χαίρεται την παρέα σας, αισθάνεται ελευθερία και ενθουσιάζεται από την διανοητική σας επικοινωνία.

 

 

 

 

Μαμά Σκορπιός

 

Ο δυνατός σας χαρακτήρας από τη μια εντυπωσιάζει το Υδροχοάκι και από την άλλη το κάνει απείθαρχο θέλοντας έτσι να επαναστατήσει στον εξουσιαστικό σας ρόλο. Είναι σημαντικό να δεχτείτε την ανάγκη του να γίνει ανεξάρτητο και αυτόνομο αποτινάσσοντας προκαταλήψεις.

 

 

Μαμά Τοξότης

 

Είστε άτομο εύθυμο, ανεξάρτητο και μπορείτε με άνεση αφ’ ενός να χαίρεστε τη ζωή και αφ’ ετέρου να μεταδίδετε τις γνώσεις σας. Η αγωγή που δίνετε στο παιδί σας είναι ιδανική καθώς επιτρέπει την υγιή ανάπτυξη της προσωπικότητας του και την αξιοποίηση των ταλέντων του.  .

 

 

Μαμά Αιγόκερως

 

Φροντίζετε να οργανώσετε τη ζωή του και να του μάθετε την αξία της πειθαρχίας και του καθήκοντος. Η μεγάλη όμως διαφορά στο σύστημα αντίληψης προξενεί συγκρούσεις και εντάσεις. Θα αποδειχθεί ωφέλιμο να αποφύγετε αναχρονιστικές ή συντηρητικές τακτικές.

 

 

Μαμά Υδροχόος

 

Προοδευτική και κοινωνική συμβαδίζετε με το ανεξάρτητο και ασυνήθιστο Υδροχοάκι και εξασφαλίζετε αφθονία πληροφοριών και κοινωνικών επαφών, προκειμένου να εξελίξει την νεωτεριστική του σκέψη και να αναπτύξει την ελεύθερη και ασυμβίβαστη προσωπικότητα του.

 

 

 

 

Μαμά Ιχθύς

 

Είστε μια μαμά γεμάτη στοργή που αφοσιώνεται στην ανατροφή και τη διαπαιδαγώγηση του παιδιού της , την οποία θέτει προτεραιότητα στη ζωή της. Το Υδροχόακι είναι ανεξάρτητο και κοινωνικό για αυτό αποφύγετε την συναισθηματική προσκόλληση.

 

 

Παραπάνω παρατίθενται γενικές τάσεις με βάση το ηλιακό ζώδιο. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό και για την ανάλυση της προσωπικότητας του απαιτείται εκτενής και λεπτομερειακή εξέταση με βάση τα προσωπικά του στοιχεία.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved