Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Ιχθύς

Τι νομίζεις; Είναι τυχαίο;

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Ιχθύς

Υπάρχει λόγος που ο καθένας μας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 20 Φεβρουαρίου και 20 Μαρτίου ανήκεις στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι το δωδέκατο και τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού. Ανήκει στο στοιχείο του Νερού και το Σταυρό των Μεταβλητών. Οι Ιχθύες έχουν κυβερνήτη τους τον Ποσειδώνα, που στη μυθολογία ήταν ο Θεός των υδάτων.

Ποιος είναι ο στόχος της ζωής σου;

Το σύμβολο των Ιχθύων είναι δυο ψάρια που κολυμπούν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Το ένα ψάρι συμβολίζει το ορατό, το συνειδητό, την προσωπικότητα και το άλλο το αόρατο, το ασυνείδητο, την ψυχή. Υπάρχει μια χορδή που τα ενώνει, δείχνοντας ότι στη ζωή δεν θα πρέπει να ακολουθήσεις τη μία κατεύθυνση, αποκηρύσσοντας την άλλη, γιατί έτσι θα «χάσεις» τον σκοπό της ύπαρξής σου, που είναι μια ζωή που ο συντονισμός με το Θείο (το πνεύμα) θα μετουσιώνεται σε δημιουργία αγάπης στον ανθρώπινο κόσμο.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Ποιες είναι οι ικανότητες που σου δίνονται;

Διαθέτεις την ικανότητα να συλλαμβάνεις αιώνιες αλήθειες της ζωής και να μπορείς να έρθεις σε επαφή με κόσμους – δυνάμεις που δεν φαίνονται. Έχεις μεγάλη δεκτικότητα και κατανόηση και βοηθάς τους άλλους, δίχως να τους προσβάλλεις με τον οίκτο σου. Επίσης, διαθέτεις ευαίσθητους ψυχικούς υποδοχείς με τους οποίους μπορείς και διακρίνεις την ομορφιά κάθε ανθρώπινης ψυχής και το σπόρο της αγάπης που προσπαθεί να εκδηλωθεί σε κάθε άνθρωπο.

Τι επιδιώκει η ψυχή σου;

Πρώτα να μάθεις την αξία της πνευματικότητας στη ζωή σου, η οποία είναι και το το κλειδί της εξέλιξής σου. Για να μπορέσεις να την αξιοποιήσεις πλήρως θα χρειαστεί να κατανοήσεις το απέναντί σου ζώδιο, την Παρθένο, και την ανάγκη ύπαρξης μεθόδου, ρεαλισμού και πρακτικής εφαρμογής της. Η πνευματικότητα απαιτεί καθημερινή εξάσκηση για να λειτουργήσει στη ζωή και να μπορέσεις να συνεισφέρεις. Επίσης, όταν στριμώχνεσαι από τη ζωή, αντί να παραδοθείς στην όποια μορφή εξάρτησης, στις εξιδανικεύσεις, την ονειροπόληση, στο ρόλο του θύματος ή στην εξαπάτηση, η λύση είναι να αναζητήσεις την επαφή ή την επιστροφή στο εσωτερικό πεδίο της πνευματικότητας. Τέλος, όπως το νερό, που είναι το Στοιχείο στο οποίο ανήκει το ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να εισχωρήσει παντού, έτσι και η πνευματικότητα είναι σημαντική να υπάρχει σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Ποια είναι τα δώρα σου στους άλλους;

Η ομορφιά στο χώρο, τον ήχο, το χρώμα, ο χορός, η μουσική, η ποίηση και κάθε μορφή τέχνης είναι μερικά από τα δώρα που φέρνεις στους ανθρώπους. Επίσης, η αγάπη, η ψυχική γενναιοδωρία, η αγαλλίαση, η συγχώρεση, η γαλήνη, η φροντίδα, η θεραπεία και η ψυχική γνώση.

Τι πρέπει να θυμάσαι, όταν φοβάσαι;

Το ζώδιο των Ιχθύων ανήκει στην τριάδα της γνώσης και η φύση του ζωδίου είναι υδάτινη και εσωτερική. Έχεις έρθει για να φέρεις γνώση, πρώτα όμως χρειάζεται να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτή. Η προσευχή, ο διαλογισμός, η επαφή με τη φύση, η εμπειρία της σιωπής μπορεί να είναι κάποιοι από τους τρόπους για να περάσεις από τη φάση της σύγχυσης και της πλάνης, σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής σου, στο πεδίο της καθαρής δυνατότητας, του πνεύματος. Η πρόσβαση στη δεξαμενή του πνεύματος θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις την ενέργειά σου θετικά προς όλες τις κατευθύνσεις, μετατρέποντάς τη σε έκφραση απεριόριστης αγάπης.

Διάβασε επίσης:Να γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν Ιχθύ

10 πράγματα που βγάζουν τους Ιχθύς από τα ρούχα τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved