Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Υδροχόο

Τι θα συμβεί;

Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Υδροχόο

Προφανώς και θα υπάρξουν συνέπειες, αν πας να αγνοήσεις έναν Υδροχόο. Καταρχάς είναι ένα ζώδιο που κάτι τέτοια δεν τα σηκώνει. Τώρα θα σκεφτείς (και με το δίκιο σου), «γιατί, ποιος ανέχεται να τον αγνοούν;». Κανείς είναι η απάντηση και γι’ αυτό θα έχεις διαφορετικές επιπτώσεις, ανάλογα με το ζώδιο που… «έγραψες εκεί που δεν πιάνει μελάνι». Πάμε να δούμε την περίπτωση του Υδροχόου, μιας και είναι το ζώδιο του μήνα.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Ξεκινάμε με μια συνέπεια που μπορεί να είναι λίγο περίεργη για εκείνον, αλλά θα βγει σε σένα σε καλό, μιας και θα καταλάβει ότι τίποτα και κανείς στην ζωή δεν είναι δεδομένος/η. Από την άλλη όμως, μπορεί η κίνησή σου αυτή να τον κάνει να αποτραβηχτεί εντελώς και να τον χάσεις. Δίκοπο μαχαίρι…

Αν τελικά σταθείς τυχερός/η, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτήσεις την αμέριστη προσοχή και το ενδιαφέρον του. Ίσως, μάλιστα, τον δεις να σκέφτεται τι έχει κάνει και τις πιθανές επιπτώσεις που έχουν οι κινήσεις του. Αν όμως έχεις να κάνεις με έναν εσωστρεφή Υδροχόο, ενδεχομένως να τον δεις να κλείνεται περισσότερο στον εαυτό του και να σε αποφεύγει.

Πρέπει να προσέξεις πολύ το πώς διαχειρίζεσαι το ζώδιο αυτό, γιατί το οποιοδήποτε λάθος είναι πολύ πιθανό να καταστρέψει την σχέση σας μια και καλή. Ίσως να τον δεις να θυμώνει και να σε αντιμετωπίσεινα, ζητώντας σου τον λόγο.

Το δεδομένο είναι ότι θα αρχίσει να σε βλέπει αλλιώς και μέσα από όλη αυτή την κατάσταση, θα μπορέσεις να καταλάβεις αν σε αγαπά ή όχι, αν νοιάζεται για σένα ή όχι. Ξαναλέμε… Αν τον αγνοήσεις, πρέπει να ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις… Δεν είναι από τα ζώδια που χειραγωγούνται εύκολα.

Διάβασε επίσης:

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Υδροχόος

Αυτή είναι η κακή πλευρά του Υδροχόου

Να γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν Υδροχόο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved