Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Υδροχόος

Τι νομίζεις; Είναι τυχαίο;

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Υδροχόος

Υπάρχει λόγος που ο καθένας μας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα

Όσοι έχετε γεννηθεί μεταξύ 20 Ιανουαρίου και 19 Φεβρουαρίου ανήκετε στο ζώδιο του Υδροχόου. Γραφικό σύμβολό του είναι δύο οριζόντιες κυματιστές γραμμές, πανάρχαιο σύμβολο του νερού. Συμβολίζεται, επίσης, από έναν άνθρωπο, ο οποίος ρίχνει από ένα ανεστραμμένο δοχείο νερό στη γη. Το νερό, είναι η ζωοδόχος ουσία για την πάσα ανάπτυξη και στόχος του Υδροχόου είναι να προσφέρει αυτό το δώρο - χωρίς καμία διάκριση- στους πάντες.

Ποιος είναι ο στόχος της ζωής σου;

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα που συμβολίζει τη νόηση, πράγμα που σημαίνει ότι μέσα από νέες φόρμες, θεωρίες, επιστήμες και προσεγγίσεις καλείται να φέρει καινούργια γνώση στους ανθρώπους ανοίγοντας τους δρόμους για μια καλύτερη ζωή.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Ποιες είναι οι ικανότητες που σου δίνονται;

Διαθέτεις εκπληκτική διανόηση και είστε αναζητητής της αλήθειας, ακολουθώντας το μότο «ουκ πιστεύεις, ερεύνα». Έχεις προοδευτικές ιδέες, πρωτότυπη σκέψη και είσαι καθ' όλα πρόθυμος να πειραματιστείς. Το πνεύμα σου είναι μεταρρυθμιστικό και έχει κοινωνικό προσανατολισμό. Ανακαλύπτοντας κάτι καινούργιο, δεν το κρατάς για τον εαυτό σου. Επιδιώκεις μια καθολική αλλαγή και η κοινωνικότητα κι ο επικοινωνιακός σου χαρακτήρας συμβάλλουν ώστε αυτή, μέσω μιας ομάδα, μιας παρέας, μιας κοινότητας, μια εταιρείας ή μαζί με ομοϊδεάτες, να γίνει.

Τι επιδιώκει η ψυχή σου;

Το κλειδί της εξέλιξής σου θα είναι να ακολουθήσεις τον τρόπο ζωής που σου ταιριάζει. Με κυβερνήτη σου τον Ουρανό, θα επιδιώξεις να αλλάξεις οτιδήποτε σε καταπιέζει, να αμφισβητήσεις όσα έγιναν για εσένα χωρίς εσένα και να απελευθερωθείς από συνήθειες, τρόπους και πεποιθήσεις που σου επιβλήθηκαν. Ποθούμενό σου η ελευθερία. Ωστόσο, η απόλυτη τοποθέτηση, η αδιάλλακτη προσέγγιση, ο φόβος της απομόνωσης που δημιουργούν νέους περιορισμούς ή «υποχρεώσεις» επιλογής σε σένα ή τους άλλους θα είναι δείγμα ότι η ελευθερία σου δεν θα είναι αληθινή. Η υπερβολή, επίσης, μπορεί να είναι αιτία ώστε η ελευθερία να γίνει ασυδοσία ή αναρχία. Για να γίνεις πραγματικά ελεύθερος θα χρειαστεί να κατανοήσεις το αντίθετό σου ζώδιο, τον Λέοντα, που δείχνει ότι θα τα καταφέρεις, όταν θα είσαι κύριος του εαυτού σου και κίνητρό σου είναι η αγάπη, διαφορετικά «όποτε στερούμε τις ελευθερίες από αυτούς που μισούμε, ανοίγουμε το δρόμο για να χάσουν τις ελευθερίες τους αυτοί που αγαπούμε»!

Ποια είναι τα δώρα σου στους άλλους;

Νέες μεθόδους, μοντέρνα πράγματα, εκσυγχρονιστικούς δρόμους, πρόοδο και εξέλιξη. Ανάπτυξη ενδιαφέροντος για τις μελλοντικές γενιές.

Τι πρέπει να θυμάσαι, όταν φοβάσαι;

Είσαι ζώδιο του Αέρα και ανήκεις στην τριάδα της γνώσης. Επομένως, η υπηρεσία σου προς την ανθρωπότητα ξεκινά από την πνευματική σου έκφραση. Κάθε φορά που θα αξιοποιείς τα πνευματικά σου χαρίσματα θα ακολουθείς τον προορισμό σου. Αν συνάμα αναρωτιέσαι συνεχώς πως μπορείς, χάρη σε αυτά, να επιφέρεις μια αλλαγή για το καλό όλων, τότε ο λόγος για τον οποίο βρίσκεσαι εδώ, ακόμα κι αν ήδη δεν σου έχει φανερωθεί, θα αποκαλυφθεί!

Διάβασε επίσης: Να γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν Υδροχόο

10 πράγματα που βγάζουν τον Υδροχόο από τα ρούχα του

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved