Αυτή είναι η κακή πλευρά του Υδροχόου

Κάθε νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις…

Αυτή είναι η κακή πλευρά του Υδροχόου

Κανένα ζώδιο δεν είναι μόνο καλό ή μόνο κακό. Όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους και φυσικά, εκτός από την πλευρά τους, που σε κάνει να τα λατρεύεις, έχουν και μια άλλη, που σε κάνει να θες να τα χαστουκίσεις ή να κόψεις κάθε επαφή μαζί τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω την… κακή πλευρά του Υδροχόου και γιατί την έχει.

1. Είναι απόμακρος, ψυχρός και αποξενωμένος. Παρατηρεί τι γίνεται γύρω του, αλλά ποτέ δεν «πλησιάζει» πολύ και δεν δένεται με ανθρώπους. Δεν βγάζει εύκολα συναισθήματα και λειτουργεί περισσότερο με την λογική. Κάποιες φορές μάλιστα οι γύρω του τον κατηγορούν ότι λειτουργεί σαν ρομπότ.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

2. Ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιο αυτό είναι ο Ουρανός. Αυτό κάνει τον Υδροχόο να είναι απρόβλεπτος, να αλλάζει γνώμη στο λεπτό και να φέρνει μεγάλες αλλαγές τόσο στην δική του ζωή, όσο και των γύρω του εντελώς αναπάντεχα.

3. Πιστεύει ότι τα ξέρει όλα! Είναι αγύριστο κεφάλι και θεωρεί πως μόνο εκείνος έχει πολλές γνώσεις. Θεωρεί επίσης ότι κατέχει το πιο δυνατό μυαλό, ώστε να μπορέσει να τις αξιοποιήσει στο έπακρο.

4. Ο Υδροχόος δεν έχει ενσυναίσθηση. Δεν μπορεί να ταυτιστεί με την ψυχική κατάσταση ενός άλλου ατόμου, να κατανοήσει την συμπεριφορά του και τα κίνητρά του.

5. Αν και είναι ζώδιο του αέρα, δεν είναι τόσο εξωστρεφής όσο φαντάζεσαι. Είναι κοινωνικός μεν, αλλά πολλές φορές προτιμά να μείνει μόνος για να σκεφτεί ή να ηρεμήσει και να αποφορτιστεί.

Διάβασε επίσης:

10 πράγματα που βγάζουν τον Υδροχόο από τα ρούχα του

Τα 4 ζώδια που έχουν μέσα τους τον φόβο της εγκατάλειψης

Τα 3 ζώδια που δεν καίγονται και τόσο για τα χρήματα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved