Τοξότη, να τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

7 tips για να γίνει ευτυχισμένος

Τοξότη, να τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

Τοξότη, θέλεις να γίνεις πραγματικά ευτυχισμένος και να κυριαρχήσεις στη ζωή σου; Τότε σου δίνουμε 7 Tips που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να τα καταφέρεις.

# 1. Αναζήτησε τη γνώση! Για αυτό βρίσκεσαι εδώ!

Ως ζώδιο της φωτιάς και μεταβλητό για να βρεις το δρόμο σου στη ζωή και να ευτυχήσεις χρειάζεται να αναζητήσεις αλήθειες. Η πορεία προς τη γνώση είναι το δικό σου πεπρωμένο και ο δρόμος για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου. Η δόξα στη δική σου ζωή είναι γραφτό να είναι πνευματική! Διάβασε, ταξίδεψε, εργάσου πάνω σε ένα αντικείμενο που συνεχώς θα μαθαίνεις ή αφιέρωνε χρόνο σε πάσης φύσεως δραστηριότητες που οι γνώσεις σου θα επεκτείνονται.

# 2. Βοήθησε, πρόσφερε, μοιράσου

Η ευτυχία στη ζωή σου θα έρθει από την απόκτηση γνώσης και η επιτυχία από τη διάδοσή της! Οι άνθρωποι σε πλησιάζουν εξαιτίας της χαρούμενης φύσης σου, της αισιόδοξης στάσης σου και της έμφυτης ικανότητάς σου να τους ενθαρρύνεις, να τους μεταδίδεις αισιοδοξία και να τους δίνεις πνευματικά κίνητρα για μια καλύτερη ζωή. Όσο πιο πολύ μοιράζεσαι μαζί τους τις αλήθειες σου, τις γνώσεις σου, το πώς μπορούν να είναι χαρούμενοι, να γελούν, να διασκεδάζουν, να φιλοσοφούν και να εξελίσσονται, τόσο πιο κοντά στο δρόμο της επιτυχίας και της πληρότητας θα βρίσκεσαι.

# 3. Δημιούργησε σχέσεις με ανθρώπους που σέβονται την ανάγκη σου για ελευθερία

Δίνεις την άδεια στον εαυτό σου να ενεργεί σαν παιδί. Βλέπεις τον κόσμο με διάθεση να μάθεις. Σου αρέσει να ρισκάρεις και να αναζητάς την περιπέτεια. Και σε όλα, αυτά ο κυβερνήτης σου, Δίας, δε σου βάζει περιορισμό, σου δίνει συνεχώς ευκαιρίες και δυνατότητες. Κατά συνέπεια, στις σχέσεις σου έχεις ανάγκη ανθρώπους που η αγάπη ή ο έρωτας θα συμβιβάζεται με την ανάγκη σου για ελευθερία. Θα μπορείς δηλαδή να κάνεις όλα τα ενδιαφέροντα που σε εξιτάρουν (να ταξιδεύεις, να αθλείσαι, να βγαίνεις, να έχεις τους φίλους σου κτλ) χωρίς σε φυλακίζουν οι ανασφάλειες του άλλου, όποιος κι αν είναι . Για αυτό επίλεξε ανθρώπους εξωστρεφείς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και κοινωνικούς (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) που δεν έχουν τάσεις εξάρτησης και προσκόλλησης, αντίθετα έχουν αυτοπεποίθηση και δίνουν στη ζωή το δικό τους ρυθμό, αντί να χορεύουν σε αυτον κάποιου άλλου.

# 4. Να σε ενδιαφέρει σε υψηλό βαθμό η εντιμότητα και η ηθικότητα

Στους ανθρώπους βλέπεις μόνο το καλό. Πιστεύεις τις καλές τους προθέσεις! Και σε ό,τι κάνεις, τα μάτια σου είναι μόνο στις δυνατότητες και τις ευκαιρίες. Συχνά όμως σε βαθμό κακουργηματικό! Κι αυτό γιατί ενθουσιάζεσαι τόσο με τις προοπτικές ανάπτυξης και το ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα που δεν αναρωτιέσαι για την ηθική ή μη διάστασή τους. Με αποτέλεσμα να φαίνεσαι τυχοδιώκτης, ασεβής ή αφελής, εύπιστος ή ανειλικρινής και να πέφτεις σε παγίδες που σκοπό έχουν να σου διδάξουν την επιφύλαξη και την αξία της ευσυνειδησίας. Έτσι, όταν οι άνθρωποι είτε σου ζητούν να τους βοηθήσεις ή να τους κάνει μια χάρη, είτε σε συμβουλεύουν για κάτι ή ξεκινάς μαζί τους κάτι νέο, μη σκέφτεσαι μόνο πόσο θα τους ωφελήσεις ή θα δημιουργήσεις ευνοϊκές συνθήκες για κάτι καλό, να ρωτάς και τη συνείδησή σου αν είναι έντιμο και ηθικό.

# 5. Τρώγε καλά – νιώσε καλά

Πόνοι και κράμπες στις γάμπες ή από τη μέση προς τους γλουτούς, προβλήματα με το συκώτι, τα ισχιακά νεύρα και τους μηρούς είναι μόνο μερικά από αυτά με τα οποία ίσως βρεθείς αντιμέτωπος. Το βιοχημικό σου άλας είναι το διοξείδιο του πυριτίου. Και για καλή υγεία είναι σημαντικό στο διαιτολόγιο να συμπεριλαμβάνεις μπάμιες, φακές, πορτοκάλια, μήλα, δαμάσκηνα, βερίκοκα, αμύγδαλα, καρύδια, μαντζουράνα, μολόχα, φασκόμηλο, κοτόπουλο, σολομό, γαρίδες, γλώσσα.

# 6. Αφιέρωσε χρόνο για να βρεθείς στη φύση

Ως ζώδιο της φωτιάς, έχεις ενέργεια και είσαι εξωστρεφής! Το σπίτι δεν σε χωράει, σου αρέσει να αθλείσαι και ιδιαίτερα τα σπορ σε εξωτερικό χώρο ή στην ύπαιθρο είναι αυτά που σου ταιριάζουν! Συνήθως, γυμνάζεσαι από παιδί και έτσι πρέπει να κάνεις εφ' όρου ζωής για να έχεις καλή υγεία! Προσοχή, όχι για να είσαι αδύνατος ή «κόκκαλο». Εξ' άλλου ως παιδί του επεκτατικού Δία η γεννητική σου προδιάθεση είναι να είσαι πληθωρικός, για αυτό μην πέσεις στην παγίδα να επιθυμείς να είσαι κάτι άλλο. Βέβαια μπορείς να έχεις 5 κιλά παραπάνω μπορείς να έχεις και 50! Και ως γνωστόν η χωρίς όριο υπερβολή φέρνει προβλήματα υγείας. Έτσι, μην αφήνεις ποτέ τη δουλειά, τη σχέση σου ή οποιοδήποτε άλλη ασχολία στη ζωή σου να σε δεσμεύει τόσο, ώστε να μην γυμνάζεσαι και να βρίσκεσαι κοντά στη φύση! Αυτές οι δραστηριότητες θα σου προσφέρουν, όχι μόνο σωματική, αλλά πνευματική αναζωογόνηση!

# 7. Αφιέρωσε χρόνο για να σκεφτείς

Η χαρά και η λύπη είναι ανθρώπινα συναισθήματα. Όταν όμως αυτές τίθενται στα άκρα, τότε ξεκινούν τα προβλήματα. Το ίδιο συμβαίνει και με κάθε άλλη κατάσταση στη ζωή σου που χάνεται το μέτρο, διότι ως γνωστόν, παν μέτρον άριστον! Πώς όμως να πετύχεις το μέτρο, όταν με κυβερνήτη το Δία η υπερβολή κυλά στο αίμα σου; Την απάντηση τη δίνει ο Κένταυρος (μισός άνθρωπος – μισό άλογο), σύμβολο του ζωδίου σου, που πετά το βέλος στον ουρανό, δείχνοντας ότι η κατώτερη συνείδηση μπορεί εξελιχθεί, όταν ανέλθει στον ανώτερο νου! Και πώς θα γίνει αυτό; Μέσω της σκέψης σου! Με τις σκέψεις καθορίζεται όλη η ύπαρξη του ανθρώπου! Και φιλοσοφώντας την καθημερινότητά σου, τις επιλογές σου και τις επιθυμίες, τις σχέσεις και τις δραστηριότητές σου, το σύμπαν και τον κόσμο το πνεύμα σου ανυψώνεται και μαζί του και η ζωή σου! Φιλοσόφησέ το λοιπόν και γίνε κυρίαρχος της ζωής σου!

Διάβασε επίσης: Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Ξέρουμε τι είδους σύντροφο ψάχνεις

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ιδού ο λόγος που αποφεύγεις να κάνεις σχέση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved