Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Τοξότης

Τι νομίζεις; Είναι τυχαίο;

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Τοξότης

Υπάρχει λόγος που ο καθένας μας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα.

Στο ζώδιο του Τοξότη ανήκετε όσοι έχετε γεννηθεί μεταξύ 22 Νοεμβρίου και 23 Δεκεμβρίου. Είναι το 9ο ζώδιο του ζωδιακού, της Φωτιάς και Μεταβλητό, με σύμβολό του τον Κένταυρο, ο οποίος μισός άλογο και μισός άνθρωπος στοχεύει με το τόξο του τον ουρανό. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας που έχει γραφικό του σύμβολο ένα βέλος.

Ποιος είναι ο στόχος της ζωής σου;

Διακατέχεσαι από έναν ενθουσιασμό να κινείσαι συνεχώς, να ταξιδεύεις, να ψάχνεις νέες περιπέτειες και να διευρύνεις τις γνώσεις σου για τα πάντα. Στόχος σου είναι εξελιχτείς, φτάνοντας όσο πιο μια μακριά γίνεται.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Ποιες είναι οι ικανότητες που σου δίνονται;

Πρώτη και καλύτερη η αισιοδοξία που σου επιτρέπει σε κάθε σχέση, ταξίδι, εμπειρία ή κατάσταση να βλέπεις και να αισθάνεσαι ότι υπάρχει η υπόσχεση ή ευκαιρία για κάτι καλό, χάρη στο οποίο θα εξελιχθείς, θα πας πιο πέρα. Μια ακόμη είναι η γενναιοδωρία. Όσα περισσότερα προσφέρεις (αγάπη, γνώση, χαρά κτλ), πότε από φόβο ή γιατί πρέπει ή νιώθοντας ότι συνάμα κάτι χάνεις ή κάτι περιμένεις, τόσο μεγαλύτερο το εύρος σε όσα θα λαμβάνεις και σε όσα θα επεκτείνεσαι.

Τι επιδιώκει η ψυχή σου;

Η μεγαλοψυχία είναι μια πολύ μεγάλη αρετή και είναι τιμή για τον αποδέκτη της, όμως θα χρειαστεί να μάθεις ότι δεν πρέπει να δίνεται σε λάθος άτομα, διαφορετικά θα γίνει πηγή δοκιμασίας και εκμετάλλευσής σου. Επίσης, η αισιοδοξία είναι καλή, όμως όταν αυτή γίνεται υπερβολική, τότε μπορεί να είναι αιτία για να εκτεθείς σε επικίνδυνες καταστάσεις. Η τεράστια πίστη στον εαυτό σου και η εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου είναι τα θετικά χαρακτηριστικά σου, αρκεί να μην τεμπελιάζεις, να μην γίνεσαι ασυνεπείς ή λόγω του μεγάλου ενθουσιασμού σου να ξεκινάς κάτι, αλλά να μην το τελειώνεις. Όπως έλεγε και ο Ιπποκράτης «κάθε τι το υπερβολικό δεν το ανέχεται η φύση» έτσι σε κάθε εκδήλωσή σου, από τις σχέσεις μέχρι το φαγητό και τις απολαύσεις, μέσα από τις αρνητικές συνέπειες της υπερβολής, θα μάθεις την έννοια και την αξία του μέτρου όπως και να μην το ξεπερνάς.

Ποια είναι τα δώρα σου στους άλλους;

Το χιούμορ, το γέλιο, την ενθουσιώδη φλόγα για μάθηση, τη φιλοσοφία, την πρόοδο. Επίσης, την αισιοδοξία, την ευθυμία, την αγαθοεργία, τη μεγαλοσύνη αλλά και το σεβασμό στην ελευθερία και την ανεξαρτησία τόσο τη δική σου όσο και των άλλων. Τέλος, η γενναιοδωρία, η καλοσύνη και η κοινωνικότητά σου μπορεί να αποτελέσουν τα δώρα που θα βοηθήσουν τους άλλους να στραφούν προς μια φιλοσοφική ή πνευματική αναζήτηση.

Τι πρέπει να θυμάσαι, όταν φοβάσαι;

Είσαι ταξιδιώτης σε έναν πλανήτη που ονομάζεται Γη. Κάθε στιγμή σου εδώ είναι ευκαιρία για να εξελιχτείς και να ανέλθεις σε ένα ανώτερο επίπεδο συνείδησης. Αυτό σημαίνει ότι δεν είσαι ένα ανθρώπινο πλάσμα με πνευματικές εμπειρίες, αλλά ένα πνευματικό ον που έχει ανθρώπινες εμπειρίες. Έτσι, κάθε φορά που μαθαίνεις κάτι, γνωρίζεις τους άλλους, μοιράζεσαι τις γνώσεις σου, δημιουργείς χαρά και εκφράζεις τα ταλέντα σου, το πνεύμα σου εξελίσσεται και εκπληρώνεις το σκοπό σου, μέσα από την παρούσα ξεχωριστή προσωπικότητα σου.

Διάβασε επίσης:Να γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν Τοξότη

Τοξότη, να τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved