Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Σκορπιός

Τι νομίζεις; Είναι τυχαίο;

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Σκορπιός

Υπάρχει λόγος που ο καθένας μας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα.

Αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 23 Οκτωβρίου και 21 Νοεμβρίου ανήκεις στο ζώδιο του Σκορπιού, που κατέχει την 8η θέση στο ζωδιακό κύκλο και έχει δύο σύμβολα το σκορπιό και το λευκό αετό. Είναι υδάτινο και σταθερό. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας, όμως πριν από την ανακάλυψη του ήταν υπό την εξουσία του Άρη, γεγονός που τον καθιστά τον παραδοσιακό κυβερνήτη του.

Ποιος είναι ο στόχος της ζωής σου;

Το ζώδιο του Σκορπιού όπως είπαμε έχει δύο σύμβολα. Η αποστολή σου, λοιπόν, έχει δύο μέρη. Το πρώτο σχετίζεται με τον σκορπιό ο οποίος έρπει στη γη και έχει ουρά που καταλήγει σε ένα δηλητηριώδες κεντρί. Αυτό το σύμβολό δείχνει ότι στόχος σου είναι να παλέψεις το άσχημο και το οδυνηρό, ό, τι κι αν είναι αυτό, χωρίς να το αφήσεις να σου πάρει τα ηνία και να απολέσεις τον εαυτό σου. Το δεύτερο, όπως δείχνει ο αετός που πετάει αγέρωχος ψηλά, είναι μέσα από τις δυσκολίες και τις ασχήμιες της ζωής να αναγεννηθείς και να υπηρετήσεις ένα υψηλό ιδανικό, να καταφέρεις να μετουσιώσεις τις αρνητικές εμπειρίες σε γόνιμο έδαφος για εξέλιξη. Αν δοκιμάζαμε να τα συνδυάσουμε, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο στόχος σου είναι να φέρεις φως στο σκοτάδι (μιας σχέσης, κατάστασης, έργου ή οτιδήποτε άλλου).

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Ποιες είναι οι ικανότητες που σου δίνονται;

Η σταθερή ποιότητα του Σκορπιού δείχνει ότι είσαι προικισμένος με επιμονή και αποφασιστικότητα. Αν θελήσεις να πετύχεις κάτι, θα δείξεις αξιοθαύμαστη αφοσίωση. Ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Άρης, δείχνει ότι είσαι τρομερά μαχητικός, ενώ ο πιο σύγχρονος, ο Πλούτωνας, πως έχεις τη δυνατότητα να κυριαρχήσεις πάνω σε ένστικτα, όπως και σε κάθε μυστική πλευρά ή αρνητικό στοιχείο του εαυτού σου. Μπορείς να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου κι αυτό γιατί η ισχυρή σου δύναμη δεν εξαρτάται από κάτι εξωτερικό (χρήματα, δόξα, πρόσωπα κτλ) αλλά -όπως δείχνει η υδάτινη φύση σου- πηγάζει από μέσα σου.

Τι επιδιώκει η ψυχή σου;

Ένα μέρος του ταξιδιού σου περιλαμβάνει να βουτήξεις στον εσωτερικό σου κόσμο, βιώνοντας τα βαθύτερα συναισθήματα ακόμα κι αυτά που οι άνθρωποι προσπαθούν να κρύψουν ή κρίνουν ως σκοτεινά (ζήλια, μίσος, κακία κτλ). Ωστόσο, να μη γίνεις δέσμιός τους γιατί τότε, αντί να υλοποιήσεις τους υψηλούς σου στόχους, θα έχεις μόνος σου σκάψει το λάκκο σου. Να αναζητήσεις τι βρίσκεται στη ρίζα, στο βάθος σχετικά με ανθρώπους, καταστάσεις, πληροφορίες, συναισθήματα και να λύσεις το μυστήριο. Ένα άλλο μέρος έχει να κάνει με την αναδημιουργία, μαθαίνοντας ότι ακόμα και αν βιώσεις μια απώλεια πάσης φύσεως, έχεις τη δυνατότητα να ξαναδημιουργήσεις, να βρεις τον τρόπο να αποκολληθείς από το σκοτάδι, όποια μορφή κι αν έχει αυτό στη δική σου ζωή.

Ποια είναι τα δώρα σου στους άλλους;

Είναι η αφοσίωση, το πάθος, η δυνατή πίστη όπως και τα βαθιά συναισθήματα. Είναι η εμπιστοσύνη και η αίσθηση της ασφάλειας που μπορεί να γνωρίσουν κοντά σου ή χάρη σε εσένα να μάθουν την αξία τους. Είναι επίσης, η αναγνώριση ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να παλεύει κάποιος μέχρι εσχάτων, να ανυψώνεται από τις δυσκολίες και να αναδημιουργεί. Είναι, τέλος, η ισχυρή πηγή μαγνητισμού που διαθέτεις, καθιστώντας πολλές φορές την παρουσία σου θεραπευτική για τους γύρω σου.

Τι πρέπει να θυμάσαι, όταν φοβάσαι;

Ο Σκορπιός ανήκει στην τριάδα της συνειδητοποίησης. Η υδάτινη φύση του δείχνει ότι αυτή θα είναι εσωτερική. Η συνείδηση λοιπόν ότι υπάρχει ψυχή, ότι, πέρα από τον εξωτερικό κόσμο, υφίσταται και ο εσωτερικός κόσμος, θα είναι καθοριστικός παράγοντας για την αποστολή σας στη γη. Η χρήση των ψυχικών και κρυμμένων σου δυνάμεων θα είναι αυτή που θα συντελεί στην εξέλιξη της ψυχή σου. Κάθε φορά που σε μια μικρή ή μεγάλη δυσκολία της ζωής θα δείχνεις αποφασισμένος να την ξεπεράσεις, έχοντας αίσθηση της εσωτερικής σου δύναμης και εμπιστοσύνη σε αυτή, θα εκπληρώνεις τον σκοπό σου εδώ.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα 4 πιο σοφά ζώδια που δίνουν τις καλύτερες συμβουλές

Είσαι δημιουργός, προστάτης ή μαχητής; Σε ποια ομάδα ανήκεις;

Αυτά είναι τα ζώδια που «δεν το βάζουν κάτω» με τίποτα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved