Σκορπιέ, να τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

7 tips για να γίνει ευτυχισμένος

Σκορπιέ, να τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

Σκορπιέ, θέλεις να γίνεις πραγματικά ευτυχισμένος και να κυριαρχήσεις στη ζωή σου; Τότε σου δίνουμε 7 Tips που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να τα καταφέρεις.

#1. Η καλύτερη εκδίκηση είναι στρέφεις τη δύναμή σου στην ευτυχία σου

«Με πείραξες; Ετοιμάσου να γνωρίσεις την κόλαση». Πόσες φορές το έχεις πει; Το μίσος όμως, όσο το νιώθεις, σε κρατά με μια νοητή αλυσίδα δεμένο με τον «εχθρό» σου. Και έτσι σου τρώει τα σωθικά, σε κατασπαράζει, σε αρρωσταίνει. Συγχώρεση δεν σημαίνει να ξεχάσεις και να ξαναδώσεις στον άλλο δεύτερη και τρίτη ευκαιρία. Ανόητος δεν είσαι! Είσαι όμως δυνατός! Μπορείς να βρεις τρόπο να πετάξεις το μίσος από μέσα σου! Και να αφήσεις πάλι τη δημιουργική σου δύναμη να αναδυθεί και να σε οδηγήσει στην θεραπεία και την ευτυχία. Η συγχώρεση, λοιπόν, είναι ένα δώρο που κάνεις στον εαυτό σου!

#2. Αποδέξου ότι η ζωή δεν θα γίνει πιο εύκολη

Η ζωή αυτή σου έχει δοθεί για να γίνεσαι συνεχώς πιο δυνατός! Είναι το πεπρωμένο σου! Το σενάριο λοιπόν να μην πονέσεις, να μην κλάψεις, να μην πληγωθείς και να μην βρεθείς μόνος σε δύσκολες στιγμές δεν παίζει! Είναι οι στιγμές αυτές που σε εκπαιδεύουν να γίνεις κομάντο της ζωής, να είσαι αγωνιστής παντός καιρού! Να πέφτεις επτά φορές και να σηκώνεσαι οχτώ.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

#3. Μην περιμένεις ο οποιοσδήποτε να προλαβαίνει τις επιθυμίες σου

Έχεις το χάρισμα της διαίσθησης. Συνάμα η ικανότητα να ψάχνεις και να διεισδύεις κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων σου δίνει τη δύναμη να καταλαβαίνεις τον άλλο και τις επιθυμίες του περισσότερο και από τον ίδιο. Μην απαιτείς όμως να ξέρει ο άλλος τι γίνεται κάθε στιγμή στην ψυχή σου, τι νιώθεις και τι θέλεις. Αυτό είναι δικό σου προνόμιο. Έκφρασε τι θέλεις! Ζήτησε αυτό που επιθυμείς. Να ζητήσεις δεν σημαίνει ούτε να παρακαλέσεις, ούτε να συρθείς κάτω. Σημαίνει να εκφράσεις τις ανάγκες σου, να μιλήσεις για αυτά που νιώθεις χωρίς να απαιτείς, χωρίς να γίνεσαι σκληρός, χωρίς να κάνεις τον άλλο να νιώθει κακός, χωρίς να τον πονάς.

# 4. Να τρως τροφές που σε δυναμώνουν

Φαγητό! Φίλος ή εχθρός; Η διατροφή είναι καλό μέσο για να παίρνεις δύναμη και ενέργεια. Το βιοχημικό σου άλας είναι το θεϊκό ασβέστιο. Προβλήματα με τις ωοθήκες, τις σάλπιγγες, τον προστάτη και γενικότερα το αναπαραγωγικό και απεκκριτικό σύστημα μπορούν να βρουν απάντηση στο πιάτο σου, αν τρως τροφές που το περιέχουν. Φράουλες, δαμάσκηνα, ροδάκινα, καρπούζι, ανανά είναι μερικές από αυτές. Επίσης, κουνουπίδι, σπανάκι, μπάμιες, μαρούλι, σολομό, τόνο και συκώτι να τα προτιμάς.

#5. Να αφιερώνεις τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα για γυμναστική

Αναζητάς και σου ταιριάζει η δυναμική εκγύμναση! Μπορείς να κάνεις πολεμικές τέχνες και προγράμματα που συνδυάζουν την άσκηση με τη μάχη ή τη γυμναστική με το ψυχικό δόσιμο. Υπάρχει βέβαια και το σεξ! Γεννημένος εραστής και πολεμιστής, κατά τη διάρκεια του σεξ μπορείς να κάψεις τόσες θερμίδες, όσο αν έτρεχες πέντε μίλια. Κι αν το σκεφτείς σε τριάντα λεπτά ποιος καταφέρνει να τρέξει πέντε μίλια; Για να αποφύγεις όμως αμβλώσεις και αφροδίσια νοσήματα συνιστάται πάντα... ασφαλές σεξ!

#6. Να είσαι σταθερός σε αυτό που θέλεις αλλά ευέλικτος στο πώς θα το καταφέρεις

Αν δεσμευτείς για κάτι, υπάρχει πάντα τρόπος! Ως ζώδιο του σταθερού σταυρού, όταν θέλεις κάτι πολύ, παθιάζεσαι! Δεν δέχεσαι το «Όχι» ως απάντηση. Θα δώσεις όλη σου την ψυχή μέχρι να το καταφέρεις. Θα επιμείνεις μέχρι τέλους! Υπάρχουν όμως φορές που επιμένεις πεισματικά χωρίς αποτέλεσμα. Τότε είναι που χρειάζεται να εκδηλώσεις ευκινησία και να φανείς ευρηματικός. Να βρεις πώς θα πετύχεις αυτό που θες με άλλο τρόπο!

#7. Να γελάς κάθε μέρα

Ξεκαρδίσου κάνει καλό! Έχεις την τάση να εμβαθύνεις, να διεισδύεις κάτω από την επιφάνεια, να ερευνάς και να ψάχνεις. Επίσης, η απευθείας σύνδεση με τη σκοτεινή πλευρά της ζωής είναι ανελλιπής! Χρειάζεσαι όμως διάλλειμα, χρειάζεσαι αποφόρτιση! Οι έξυπνες ατάκες, το χιούμορ, το γέλιο μπορούν να κάνουν για λίγο τα πράγματα πιο ανάλαφρα και να σε βοηθήσουν να ανανεώνεις τις δυνάμεις σου. Ο 8ος ηλιακός σου οίκος καταλαμβάνεται από το ζώδιο των Διδύμων. Η ψυχή σου λαχταράει για κέφι και χαρά. Ένας Δίδυμος, αν δεν υπάρχει ήδη στη ζωή σου, είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για μια κρίση γέλιου! Ξεκαρδιστείτε!

Διάβασε επίσης: Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ: Ξέρουμε τι είδους σύντροφο ψάχνεις!

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, κυνηγάς τους στόχους σου ή τα παρατάς στα δύσκολα;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved