Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, κυνηγάς τους στόχους σου ή τα παρατάς στα δύσκολα;

Έχουν υπομονή τα ζώδια του νερού ή πάνε για… άλλα, όταν τα βρουν σκούρα;

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, κυνηγάς τους στόχους σου ή τα παρατάς στα δύσκολα;

Για μερικά ζώδια, το να επιτυγχάνουν τους στόχους τους είναι τόσο εύκολο όσο και να τους θέσουν. Δυστυχώς, αυτό δεν ισχύει για όλα τα ζώδια.

Βέβαια, δεν είναι απαραίτητο να μοιάζεις με κάποια ζώδια που επιτυγχάνουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα, μόνο και μόνο γιατί έχουν ως απώτερο σκοπό το… να είναι επιτυχημένα! Απλώς, από τη στιγμή που δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να τα παρατήσει, του δίνεις την ευκαιρία να επιτύχει.

Διάβασε πιο κάτω αν τα ζώδια του νερού ανήκουν στην κατηγορία των επίμονων που θα κατευθύνουν τις προσπάθειές τους στο έπακρο ή αν τα παρατάνε εύκολα και πάνε… γι’ άλλα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι σκληρά εργαζόμενοι και πολύ πιο εργατικοί απ’ ό,τι πιστεύει ο περισσότερος κόσμος. Όσοι αμφισβητούν τον Καρκίνο, αντί να τον κάνουν να νιώσει ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει, του δίνουν παραπάνω δύναμη για να πετύχει. Ο Καρκίνος είναι πολύ πρακτικός, έχει τα μυαλά του στη θέση τους και αυτό τον βοηθάει να επιτυγχάνει στους στόχους που θα θέσει.

Επειδή είναι ζώδιο που μισεί τη βιασύνη, ο δρόμος για την επιτυχία του Καρκίνου μπορεί να είναι λίγο πιο αργός από των άλλων, αλλά θα φθάσει εκεί στους δικούς του χρόνους, αφού διαθέτει πολύ μεγαλύτερη υπομονή. Έχει επίσης το χάρισμα της δημιουργικότητας με το μέρος του, κάτι που τον βοηθά να πραγματοποιεί τους στόχους του μέσω νέων, καινοτόμων τρόπων.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο το οποίο φημίζεται για την εργασιακή του ηθική. Πολλοί άνθρωποι τείνουν να παραβλέπουν αυτό το γεγονός και να βιάζονται να χαρακτηρίσουν εμμονικούς τους Σκορπιούς, όταν πέφτουν με τα μούτρα σε ένα νέο στόχο. Στην πραγματικότητα, ο Σκορπιός είναι υπερβολικά επικεντρωμένος σε ό,τι κι αν κάνει. Όταν βάλει ένα στόχο που κατά τη γνώμη του αξίζει τον κόπο, τότε θα κάνει τα πάντα για να τον φέρει σε πέρας.

Πράγματι, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Σκορπιός μπορεί να επιδείξει υπερβάλλοντα ζήλο όταν κυνηγάει τις φιλοδοξίες του, αλλά όλοι θα παραδεχτούμε ότι έχει μια αξιοθαύμαστη εργασιακή ηθική. Μας διδάσκει να μην τα παρατάμε όταν ο δρόμος δείχνει κακοτράχαλος, αλλά, ακόμα κι αν σκοντάψουμε, να επιμένουμε και να μάθουμε πώς να δουλεύουμε σκληρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι ένα πολύ ευέλικτο ζώδιο και σίγουρα είναι τα άτομα που θα σου ξεγλιστρήσουν με μεγάλη ευκολία. Ενώ έχουν σίγουρα τη διανοητική δύναμη για να φέρουν σε πέρας τους στόχους τους –που σημαίνει ότι δεν θα τα παρατήσουν στα δύσκολα– κατά καιρούς παραιτούνται συνειδητά από κάτι που έχουν ξεκινήσει. Για κάποιον που δεν γνωρίζει την ιδιοσυγκρασία των Ιχθύων, αυτό μοιάζει πολύ με αυτό-σαμποτάζ.

Στην πραγματικότητα, οι Ιχθύες φοβούνται και να αποτύχουν και να πετύχουν. Μαζί με την αποτυχία έρχονται και ένα σωρό αμφιβολίες και θα πρέπει να παραδεχτούν ότι το να αποτυγχάνουν είναι μέσα στη ζωή. Οπότε, δεν κυνηγάνε την επιτυχία, λόγω του φόβου να αποτύχουν. Αυτή η διαδικασία σκέψης μπορεί να έχει νόημα μόνο για τους Ιχθύς, αλλά τελικά είναι μια αληθινή εσωτερική σύγκρουση.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ελαττώματα του ζωδίου σου!

Ποιο είναι το «τοξικό» χαρακτηριστικό σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Μπορούμε να μαντέψουμε από το ζώδιό σου τι σε αγχώνει περισσότερο!

Πώς να «σκοτώσεις» τη βαρεμάρα, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Έτσι θα προσπαθήσει να σε κοντρολάρει το κάθε ζώδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved