Ιχθύ, να τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

7 tips για να γίνει ευτυχισμένος

Ιχθύ, να τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

Ιχθύ, θέλεις να γίνεις πραγματικά ευτυχισμένος και να κυριαρχήσεις στη ζωή σου; Τότε σου δίνουμε 7 Tips που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να τα καταφέρεις.

#1

Υπέροχε Ιχθύ, το σύμβολό σου αναπαριστά δύο αντίθετης φοράς ψάρια, δείχνοντας τη δυαδική φύση τόσο της ψυχής σου όσο και της ζωής σου γενικότερα. Από τη μια, υπάρχει το κακό, το αρνητικό, το ψέμα, η πονηριά και η εξαπάτηση και ό,τι κινείται καθοδικά και από την άλλη, υπάρχει το καλό, το θετικό, το πνευματικό, το καθάριο και ό,τι κινείται ανοδικά. Η πορεία προς τα «πάνω» είναι το πρώτο κλειδί για μια θεάρεστη ζωή και η βάση για την ευτυχία σου!

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα, το χαρακτήρα, τα ταλέντα, τις τάσεις, τις αντιδράσεις, τη συμπεριφορά ή τα γούστα σου! Το γνώριζες; Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

#2

Με κυβερνήτη σου τον χαώδη και δαιδαλώδη Ποσειδώνα, οι απογοητεύσεις δε θα λείψουν από τη ζωή σου. Όμως ο Ποσειδώνας συμβολίζει και τα θαύματα, δείχνοντας ότι θα μπορείς να περνάς από τη θλίψη στην ευτυχία, όταν θα κάνεις στην άκρη την αρνητικότητα και θα συντονίζεσαι με την ομορφιά, την αγάπη και τις δυνάμεις του καλού. Συγχρόνως, το ζώδιο των Ιχθύων συμβολίζει το υποσυνείδητο και τις αόρατες δυνάμεις που κατοικούν μέσα σου και όταν θα βάζεις πνευματικούς και ιδεαλιστικούς στόχους θα τις ξεκλειδώνεις! Αξιοποίησε τη δύναμη του υποσυνειδήτου σου, προσευχήσου, οραματίσου με συναίσθημα, ήχους, χρώματα τόσο το καλό για σένα όσο και για τους άλλους και θα εισέρχεσαι στα πεδία της έμπνευσης και από εκεί θα περνάς σε αυτά της δημιουργίας.

#3

Με τον Ποσειδώνα να σε κυβερνά, τον πλανήτη της φυγής και της απόδρασης, έχεις ανάγκη να ζεις σε έναν ονειρικό κόσμο, που θα είναι το καταφύγιο σου από ό,τι σε πληγώνει στη ζωή. Το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, τα ηρεμιστικά ή άλλες εξαρτήσεις δεν θα σε βοηθήσουν να γυρίσεις την πλάτη σου στις δυσκολίες της ζωής. Αυτά μπορεί να εισβάλουν στη ζωή σου όταν χάνεις την επαφή με την πηγή της δύναμής σου. Οι πιο θετικοί τρόποι απόδρασης για να ζεις τη μαγεία στη ζωή σου και να τροφοδοτείσαι συναισθηματικά και νοητικά από αυτή είναι η επαφή με τη φύση και τη θάλασσα, η τέχνη (χορός, τραγούδι, μουσική, υποκριτική, ζωγραφική, κτλ), το γράψιμο, πνευματικές δραστηριότητες, η συμπαράσταση σου αδύναμους και ό,τι μπορεί να ανακουφίσει την ανθρώπινη δυστυχία (γιατρός, νοσοκόμος, φαρμακοποιός, θεραπευτής κτλ). Και αν μάλιστα κάνεις τη μετάβαση σου σε έναν ονειρικό ή πιο όμορφο κόσμο με «όχημα» σου το επάγγελμά σου τότε αυτό θα είναι βάλσαμο της ψυχής σου και θα ζεις τη μαγεία κάθε μέρα!

#4

Με κυβερνήτη σου, τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της αμφιβολίας, συχνά στα μύχια της προσωπικότητάς σου αναδύονται ομιχλώδη εμπόδια που σε κάνουν να μην έχεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, να έχεις μια τρομερή δυσπιστία για τον εαυτό σου και να κατακλύζεσαι από ένα αίσθημα απουσίας δυνάμεως. Ασχολήσου με κάθε λογής πνευματικές ή θρησκευτικές ενασχολήσεις. Μπορούν να σε βοηθήσουν να αναπτύξεις διάθεση πίστεως, να λάβεις αρκετή δύναμη και ικανότητα να ασχοληθείς με οτιδήποτε καθημερινό, δημιουργικό ή άλλο νιώθοντας λογική, ρεαλιστική εμπιστοσύνη στον εαυτό σου!

#5

Η καλή υγεία είναι το 5ο κλειδί για μια ζωή ευτυχίας και πληρότητας. Ως ζώδιου του νερού, το πώς νιώθεις είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την υγεία σου, γι' αυτό πολλά προβλήματά σου οφείλονται σε συναισθηματικά παρά παθολογικά αίτια. Η άσκηση μπορεί να βελτιώσει τόσο τη διάθεση σου όσο και στην καταπολέμηση του αισθήματος κοπώσεως που συχνά σε καταβάλλει. Με κυβερνήτη σου τον καλλιτεχνικό και θεραπευτικό Ποσειδώνα συνδύασε την άσκηση με την χαλάρωση. Γιόγκα, ασκήσεις Pilates, κολύμπι θα βοηθήσουν τη διάθεσή σου και να ενισχύσουν τη μυϊκή δύναμη και αντοχή σου. Συγχρόνως, ρέικι, αυτοσχεδιασμοί, art therapy, θεραπευτικό μασάζ, αρωματοθεραπεία είναι μόνοι μερικοί τρόποι που μπορούν να σου προσφέρουν ηρεμία και χαλάρωση.

#6

Με κυβερνήτη σου, Ποσειδώνα, συχνά νιώθεις κούραση και εξάντληση. Εκτός από άσκηση και χαλάρωση, είναι να σημαντικό να τρως σωστά για να έχεις καλύτερη υγεία. Η διατροφή σου χρειάζεται να είναι εμπλουτισμένη με φωσφορικό σίδηρο, το βιοχημικό σου άλας και για αυτό φρόντισε το καθημερινό σου μενού να περιέχει ωμό μαρούλι, σπανάκι, φακές, φασόλια, μοσχάρι, σταφίδες, αμύγδαλα αλλά και πρωτεϊνούχες τροφές. Ο Ποσειδώνας συμβολίζει τόσο τα φάρμακα, όσο και τις εξαρτήσεις, όπως και το ποτό. Ανάλογα πως θα το χρησιμοποιήσεις θα έχει την πρώτη ή τη δεύτερη θέση στη ζωή σου. Πάντως, αν στο καθημερινό σου γεύμα προσθέσεις 1-2 ποτηράκια και μόνο κρασί σε μικρές ποσότητες θα δρα προστατευτικά για τον οργανισμό σου. Προτίμησε ιδιαίτερα το κόκκινο κρασί που είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες.

#7

Θαυμάσιε Ιχθύ, ως ζώδιο του νερού, είσαι από τα πιο ευαίσθητα και συναισθηματικά του ζωδιακού. Στις σχέσεις σου δείχνεις τρυφερότητα, αγάπη και σ' αρέσει να βοηθάς τους άλλους. Συχνά όμως γίνεσαι δεκανίκι τους και μόλις όλα τους πάνε καλά σε προδίδουν, σε αφήνουν (αλλά και το αντίθετο) και τους φαίνεσαι κουραστικός, «προβληματικός», κλαψιάρης, με αποτέλεσμα να αποθαρρύνεσαι και να απογοητεύεσαι. Στις σχέσεις αυτά συμβαίνουν, για να μπορείς να σηκώνεσαι και να προχωράς, άνοιγε τα χέρια σου στην αγάπη, χωρίς να αφήνεις τη δύναμή σου να φεύγει.

Διάβασε επίσης: Οι καλύτερες ατάκες που ταιριάζουν σε έναν Ιχθύ

Πέντε πράγματα που γοητεύουν έναν Ιχθύ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved