Πέντε πράγματα που γοητεύουν έναν Ιχθύ

Αυτά είναι τα 5 πράγματα (ή χαρακτηριστικά ή άνθρωποι) που αρέσουν στον Ιχθύ και του κάνουν κλικ αμέσως!

Πέντε πράγματα που γοητεύουν έναν Ιχθύ


Ορίστε μερικά πράγματα που όταν τα βλέπει στους άλλους, χαίρεται ή εύχεται να τα είχε κι εκείνος σαν χαρακτηριστικά! Επίσης, αν θέλεις να τον γοητεύσεις, αυτά είναι τα στοιχεία που θα τον έκαναν να σε παρακολουθήσει… στενά!

  1. Τον γοητεύουν η δύναμη, οι δυνατοί άνθρωποι και τα "δυνατά" μυαλά. Δεν εννοώ ότι λατρεύει την εξουσία, αλλά τη δύναμη του χαρακτήρα. Χαίρεται όταν βλέπει κάποιον να μην επιτρέπει να τον παραμερίσουν ή να διεκδικεί το δίκιο του σταθερά και με πυγμή! Αγαπάει εκείνους που έχουν μυαλό ξυράφι (αλλά δεν το χρησιμοποιούν για να κοροϊδέψουν κάποιον, αλλά αντίθετα για να κάνουν καλό).
  2. Του αρέσουν οι άνθρωποι που παίρνουν πρωτοβουλία, που δεν κάθονται απλά να κλωσάνε τα αυγά τους, αλλά προσπαθούν να φτιάξουν το πεπρωμένο τους, να του "δώσουν σχήμα" κι όχι να συμβεί το ανάποδο!
  3. Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι τόσο σπάνιο, αλλά κανένας δεν μπορεί να την εκτιμήσει καλύτερα από έναν Ιχθύ! Για ακόμα μια φορά τονίζω ότι δεν μιλάμε για την αρρωστημένη αυτοπεποίθηση που οδηγεί στην αλαζονεία, αλλά την υγιή αίσθηση ότι ο εαυτός σου είναι αρκετά καλός!
  4. Αναζητεί πάντα την συντροφιά των ανθρώπων που τον κάνουν να αισθάνεται άνετα. Δεν αγαπά να κρατά τους τύπους ή να το παίζει κάπως κι αν μιλάμε και για έρωτα, ο Ιχθύς έλκεται από το πρόσωπο που θα τον κάνει να νιώθει ότι μπορεί να του πει τα πάντα χωρίς φόβο!
  5. Ο Σεβασμός! Μεγάλο κεφάλαιο αυτό για τον Ιχθύ! Όσοι ΔΕΝ του δείχνουν σεβασμό (όχι γιατί είναι ο Πάπας, αλλά γιατί είναι μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα), τον κάνουν έξαλλο. Όσοι είναι οκ και του φέρονται με σεβασμό, είναι πρώτοι στην λίστα του!

Διάβασε επίσης:

Υδροχόος VS Ιχθύ: Πώς αντιδρούν στις ίδιες καταστάσεις;

Αυτή είναι η ατάκα που σε εκφράζει καλύτερα!

10 fun facts για τον υπέροχο Ιχθύ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved