Μάθε τα πάντα για την γυναίκα Ιχθύ!

Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα της γυναίκας Ιχθύ!

Μάθε τα πάντα για την γυναίκα Ιχθύ!

Η αρχόντισσα της απόκρυψης και της παραλλαγής! Η τυπική γυναίκα Ιχθύς είναι σε θέση να μαγέψει τον οποιονδήποτε, αφού μπορεί να καλύπτει με εξαιρετική ευκολία τις αδυναμίες της και να δείχνει αυτό που θέλει να δει ο κάθε άνδρας που την ενδιαφέρει. Μακριά από ανοικτές συγκρούσεις και διεκδικήσεις, γνωρίζει -ή μαθαίνει- πολύ καλά τα κατατόπια της ...ίντριγκας, από την καλή κι από την ανάποδη.

Ο ρομαντισμός της είναι παροιμιώδης, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει τι της γίνεται. Απλά, προτιμά να ζει στα σύννεφα παρά σε μια φθοροποιό πραγματικότητα, μια τάση που μερικές φορές την οδηγεί σε ένα ατέρμονο ταξίδι φυγής -με ουσίες ή χωρίς. Γι’ αυτό και της πάνε περισσότερο οι σχέσεις σε απόσταση, οι οποίες δε δοκιμάζονται από τη διόλου ποιητική καθημερινότητα.

Ως ερωμένη -και μάλιστα κρυφή- είναι ...άπαιχτη, αφού δε δίνει στόχο και δεν εγείρει απαιτήσεις. Αλλά και ως σύζυγος είναι βαθιά ανθρώπινη και ανεξάρτητα από την ποιότητα της σχέσης της, υποστηρίζει τον άντρα της, όταν αυτός έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτό το φαινόμενο καταλήγει να είναι τόσο συχνό που δημιουργείται η εντύπωση πως τελικά μια γυναίκα Ιχθύς είναι προορισμένη ως νέος ...Άγιος Παντελεήμων να συνδράμει κάθε «κουτσό και στραβό»!

Ξέρει να ανεβάζει και να ενθαρρύνει τον σύντροφο ή τον σύζυγό της. Άλλωστε και η ντόπα είναι Ποσειδώνιας προέλευσης.

Ως μητέρα πάλι, θα γίνει θυσία ενώ παρά την υποτιθέμενη έλλειψη πρακτικού πνεύματος φροντίζει ώστε να μην λείψει τίποτα στα παιδιά της. Δεν θα αγχωθεί, αν το παιδί δεν πάρει 20 στο σχολείο, αφού δίνει προτεραιότητα στα συναισθήματα, τα ιδανικά και την ψυχική ισορροπία.

Στην δουλειά της λειτουργεί με δικό της ωράριο και συχνότητες, κάνοντας μεγάλα -άσκοπα για τους άλλους- διαλείμματα, που την βοηθούν να αποδώσει καλύτερα. Και συχνά αυτή η «προβληματική» ένταξη έχει ως αντίβαρο μικρά ή μεγαλύτερα θαύματα. Έχει υπομονή που σπάει κόκκαλα και τελικά με αυτή την παθητική άμυνα κερδίζει έναντι των άλλων. Εξ άλλου για κάθε «στραβή» υπάρχει και ο από μηχανής θεός, με τον οποίο ανέκαθεν διατηρεί άριστες σχέσεις.

Διάβασε επίσης: Ένας μύθος κι ένα μυστικό για τον Ιχθύ

Η Μάνα Ιχθύς: Η μαμά οσιομάρτυρας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved