Ένας μύθος κι ένα μυστικό για τον Ιχθύ

Όλα τα ζώδια έχουν κάτι να κρύψουν! Τι κρύβει ο Ιχθύς;

Ένας μύθος κι ένα μυστικό για τον Ιχθύ

Έχεις διαβάσει πολλά για τα ζώδια και ίσως έχεις μάθει και να αναγνωρίζεις το ζώδιο κάποιου από τη συμπεριφορά, την εμφάνιση ή τις προτιμήσεις του στο σεξ, στο φαγητό... Μάλιστα συχνά-πυκνά μπορεί «να πέφτεις και μέσα»!

Για να μην μένεις όμως στην «πρώτη ματιά», διάβασε προσεκτικά παρακάτω τα βαθιά κρυμμένα μυστικά των Ιχθύων;

Ο μύθος του ζωδίου

Κι αν δε χωράει νερό σ' αυτό το κρασί της δήθεν ανικανότητας των Ιχθύων να χειριστούν με ρεαλισμό τις καταστάσεις της ζωής. Ο μεγαλύτερος μύθος ever. Εντάξει, είναι κάπως ονειροπαρμένοι και συχνά τους ξεγελάς εξαιτίας της καλοσυνάτης διάθεσής τους ή της έλλειψης ορίων στη ζωή τους. Κι όμως, ενώ είναι δοσμένοι στο να αντιλαμβάνονται τις χιλιάδες λεπτές αποχρώσεις των πραγμάτων γύρω τους και μοιάζουν έρμαια του χάους που επικρατεί στον ψυχισμό τους, παράλληλα ξέρουν πολύ καλά τι ακριβώς συμβαίνει και τι πρέπει να κάνουν προς όφελός τους. Μάλιστα εξαιτίας ακριβώς της εξοικείωσής τους με τις χαώδεις καταστάσεις, δεν εμποδίζονται καθόλου από αυτές όταν πρόκειται να παλέψουν για κάτι χειροπιαστό και ωφέλιμο για τους ίδιους.

Η κρυφή πλευρά του

Μπορεί να φαίνονται εύκολοι αντίπαλοι, αλλά έχουν πολύ ισχυρά κίνητρα και στόχο, που θεωρούν αποστολή της ζωής τους και ό,τι και να τους πει ο καθένας, θα επιδιώξουν να την φέρουν σε πέρας με κάθε κόστος.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που αμφισβητούν τις δυνατότητές τους και χρειάζονται τόνωση αυτοπεποίθησης

Η Μάνα Ιχθύς: Η μαμά οσιομάρτυρας

Έφτασε η στιγμή να αποκρυπτογραφήσουμε Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved