Ένας μύθος κι ένα μυστικό για τον Υδροχόο

Όλα τα ζώδια έχουν κάτι να κρύψουν! Τι κρύβει ο Υδροχόος;

Ένας μύθος κι ένα μυστικό για τον Υδροχόο

Έχεις διαβάσει πολλά για τα ζώδια και ίσως έχεις μάθει και να αναγνωρίζεις το ζώδιο κάποιου από τη συμπεριφορά, την εμφάνιση ή τις προτιμήσεις του στο σεξ, στο φαγητό... Μάλιστα συχνά-πυκνά μπορεί «να πέφτεις και μέσα»!

Για να μην μένεις όμως στην «πρώτη ματιά», διάβασε προσεκτικά παρακάτω τα βαθιά κρυμμένα μυστικά τωνΥδροχόων.

Ο μύθος του ζωδίου: Είναι εκκεντρικός και επαναστάτης

Επειδή η σκέψη του Υδροχόου κάνει άλματα προς τα εμπρός, δεν σημαίνει ότι και στην πράξη ακολουθεί την ίδια τακτική. Θα βρεις πολλούς «γραβατωμένους» σ' αυτό το ζώδιο και αρκετούς... βολεμένους επίσης. Η εκκεντρικότητα του ζωδίου σε πολλές περιπτώσεις εξαντλείται σε ένα περίεργο χρώμα στα μαλλιά, ένα σκουλαρίκι στ' αυτί ή ένα κάπως εκκεντρικό αμάξι, αφού με κάποιο τρόπο πρέπει να εκφραστεί η διαφορετικότητά τους.

Ένας Υδροχόος θα βρει μεν έναν ασυνήθιστο τρόπο να ενταχθεί μέσα στο σύστημα, αλλά θα ενταχθεί... Επίσης, η φήμη του επαναστάτη που ακολουθεί το ζώδιο οφείλεται περισσότερο στις πρωτοποριακές θεωρίες που αναπτύσσει παρά σε αυτή καθεαυτή την επαναστατική του δράση. Τα περισσότερα επεισόδια με διαδηλωτές στο Σύνταγμα, θα τα δει από τον καναπέ του σπιτιού του!

Η κρυφή πλευρά του: Κατά βάθος του αρέσει η χλιδή, η κοινωνική ελίτ και το να ξεχωρίζει, ανεξάρτητα απ' ό, τι δείχνει, και λατρεύει να κρίνει τους άλλους, απλά δεν χρησιμοποιεί τα ίδια στάνταρ όπως οι υπόλοιποι.

Διάβασε επίσης:

Ο Υδροχόος σε 8 μόλις λέξεις

Μα γιατί είναι ακόμα single η Υδροχόος;

Η σκοτεινή πλευρά του Υδροχόου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved