Πώς θα ξεχωρίσεις έναν Παρθένο μέσα στο πλήθος;

Ποιοι αστρολογικοί παράγοντες καθορίζουν την εμφάνιση ενός Παρθένου;

Πώς θα ξεχωρίσεις έναν Παρθένο μέσα στο πλήθος;

Οι δύο βασικότεροι παράγοντες που καθορίζουν την εμφάνισή μας είναι το ζώδιο του ωροσκόπου, καθώς και το ζώδιο του Ήλιου, δηλαδή το ζώδιό μας.

Σημαντικοί επίσης είναι οι πλανήτες που βρίσκονται στον 1ο οίκο και ειδικότερα οι πλανήτες που κάνουν σύνοδο με τον ωροσκόπο.

Ας δούμε τα τυπικά χαρακτηριστικά της εμφάνισης της Παρθένου:

Η Παρθένος είναι το ζώδιο με την μεγαλύτερη φωτογένεια σ’ όλο τον ζωδιακό και πολλοί πανέμορφοι άνθρωποι, σταρ και μοντέλα έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο στην Παρθένο, όπως η Σοφία Λόρεν και ο Σον Κόννερι.

Όλα στο σώμα και στο πρόσωπο τείνουν να είναι μακριά, έχουν μια αίσθηση επιμήκυνσης, ακόμα κι αν το άτομο δεν είναι ιδιαίτερα ψηλό.

Έχουν μακρουλό κεφάλι, ψηλό λαιμό, σώμα, μακριά πόδια, χέρια και δάκτυλα. Η Παρθένος ξεχωρίζει για τα πολύ όμορφα χέρια και δάκτυλα της.

Το μέτωπο είναι ψηλό και γεμάτο, έχουν ψηλά ζυγωματικά, μυτερό πηγούνι και το πρόσωπο είναι συνήθως λεπτό και με κάπως γαμψή μύτη. Μερικές φορές όμως τα χαρακτηριστικά είναι μικρά και συγκεντρωμένα προς την μέση του προσώπου, ενώ τα μάτια είναι πιο κοντά μεταξύ τους.

Τα χείλη είναι λεπτά και συνήθως το πάνω χείλος είναι μακρύτερο από το κάτω.

Τα μαλλιά είναι λεπτά και πυκνά και συχνά είναι κυμματιστά ή σγουρά ενώ σχηματίζουν ένα V μπροστά στη μέση του μετώπου.

Ιδιαίτερα αν ο ωροσκόπος είναι στην Παρθένο, οι γυναίκες έχουν μικρό στήθος και ένα κάπως αγορίστικο στυλ.

Όπως και οι Δίδυμοι, το άλλο ζώδιο που κυβερνάει ο Ερμής, είναι ένα πολύ νεανικό ζώδιο και συνήθως δείχνουν νεότεροι από την πραγματική τους ηλικία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved