Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 08° 13' 47" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 08° 53' 24" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 24° 15' 57" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 24° 05' 07" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 22° 57' 26" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 22' 34" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 26' 24" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 37' 16" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 56' 14" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 54' 46" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 54' 05" ΚΡΙΟΣ

Η Μάνα Παρθένος έχει τετράγωνη λογική

Πώς είναι σαν μαμά μια Παρθένος;

Η Μάνα Παρθένος έχει τετράγωνη λογική

Η μαμά Παρθένος

Η μάνα με την τετράγωνη λογική. Τελειομανής, με εμμονή στις λεπτομέρειες, τον προγραμματισμό και τα επιχειρήματα, ενίοτε υποχόνδρια. Το σπίτι της είναι σαν δωμάτιο εντατικής. Πλήρως καθαρό, τακτικό και αποστειρωμένο, αφού η μάχη με τα μικρόβια έχει μόνο ένα νικητή.. εκείνη. Είναι η μητέρα που θα ελέγχει διατροφικά το παιδί της, για να παίρνει τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται για την ανάπτυξή του, θα το κοιμίζει και θα το ξυπνάει στάνταρ ώρα, θα επισκέπτεται συχνά τον γιατρό για να το ελέγξει, αν όλα βαίνουν καλώς και θα φροντίζει για την υγιεινή του ανελλιπώς! Θα κάτσει να το διαβάσει, να το βοηθήσει με τις εργασίες του και χαίρεται, όταν οι κόποι της έχουν το ανάλογο αντίκτυπο και στους βαθμούς του σχολείου, καθώς η μελέτη και οι γνώσεις είναι σημαντικές γι' αυτήν. Αν δει ότι το παιδί παρασύρεται ή ενθουσιάζεται και λειτουργεί παρορμητικά, γρήγορα θα του το «κόψει», αραδιάζοντάς του, με δασκαλίστικο ύφος, τουλάχιστον οχτώ λόγους για να μην το επαναλάβει.

Η φράση – κλειδί είναι: «Έπλυνες τα χέρια σου, πριν πιάσεις το φαγητό σου;»

Μειονεκτήματα: Το παιδί γίνεται τελειομανές, αγχώδες και ανασφαλές, όταν βλέπει ότι κάτι του ξεφεύγει μόνιμα. Δεν μπορεί να χαλαρώσει, ούτε και να χαρεί για πολύ.

Πλεονεκτήματα: Μαθαίνει στη σωστή διατροφή, οπότε δεν πρόκειται να «ξοκείλει». Aναπτύσσει κριτική σκέψη και δεν παίρνει τίποτα στην πλάκα. Επίσης, δεν υπάρχει τύχη. Όλα γι' αυτό είναι «αιτία και αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης: 

Αφιέρωμα στην γυναίκα Παρθένο!

Βάζω τoν Παρθένο σε 8 λέξεις

Το παιδί Παρθένος είναι ευφυές και αγαπά την τάξη

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved