Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο ισορροπημένος Ζυγός

Η διακόσμηση του γραφείου μας δείχνει το στιλ μας και παράλληλα αυξάνει και την αποδοτικότητά μας

Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο ισορροπημένος Ζυγός

ΖΥΓΟΣ: Touch of style

Τα στοιχεία της αρμονίας, της ομορφιάς και της ισορροπίας είναι αυτά που διέπουν το χώρο ενός γραφείου των Ζυγών. Η ατμόσφαιρα θα πρέπει να είναι χαλαρή, κομψή και απλή ενώ θα υπάρχει ένα θέμα, ώστε να επικεντρώνεται για να διατηρείται η ισορροπία και να μην επικρατεί χάος.

Συνήθως υπάρχει αντίθεση μεταξύ φωτισμού και τοίχου ή επίπλων. Το γραφείο σε απλή μινιμαλιστική εκδοχή από ελαφρύ ξύλο με μια καρεκλά κομψή σε χρώμα ανοικτού ξύλου κι αυτή. Το δάπεδο να κινείται κι αυτό σε χαμηλούς ήπιους χρωματισμούς ενώ ένα χαλί ή ένας πίνακας Τέχνης στον τοίχο με επιρροές από την Ανατολή που έχει απλές, ευθείες γραμμές μπορούν να ικανοποιήσουν ευχάριστα το μάτι.

Τέχνη και διακοσμητικά στοιχεία: Αποφυγή πολλών φωτογραφιών και πινάκων και συγκέντρωση μονάχα σε ένα θέμα, όπως προείπα. Κεντρικά κομμάτια που θα «τραβάνε» το βλέμμα και θα γαληνεύουν τις αισθήσεις είναι η καλύτερη επιλογή. Μαύρα η άσπρα κεραμικά στοιχεία θα συμπληρώνουν το πάζλ, ενώ θα πρέπει να γίνεται χρήση μεγάλων καλαθιών ή αποθηκευτικών χώρων, όπου θα διατηρούν την τάξη στο χώρο και θα προσφέρουν την απαραίτητη αισθητική αρμόνια

Διάβασε επίσης:

Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο... παιχνιδιάρης Δίδυμος

Τι σημαίνουν οι χωριστές διακοπές για κάθε ζώδιο;

4 πράγματα που δεν μπορεί ή δεν γουστάρει να κάνει ένας Καρκίνος

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved