Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο... αρχηγικός Λέοντας

Η διακόσμηση του γραφείου μας δείχνει το στιλ μας και παράλληλα αυξάνει και την αποδοτικότητά μας

Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο... αρχηγικός Λέοντας

Στιλ διακόσμησης: Τα χρώματα της χλιδής

Το γραφείο του Λέοντα πρέπει αποδεικνύει με κάθε τρόπο την υπεροχή του. Βαρύ πολύτιμο γραφείο, ασυνήθιστες καρέκλες, εντυπωσιακοί πίνακες, όλα να έχουν την σφραγίδα του.

Το κίτρινο, που αποπνέει ζεστασιά, θερμότητα και αισιοδοξία και το πορτοκαλί που είναι παιχνιδιάρικο και αισιόδοξο είναι χρώματα που βασιλεύουν και αγκαλιάζουν το σκούρο των βαριών επίπλων. Οι Λέοντες αγαπούν την τέχνη, τα παιδιά και την διασκέδαση, πράγμα που φαίνεται κι από τα έντονα, ζωντανά και πλούσια διακοσμητικά στοιχεία που επιλέγουν να σκορπίσουν μέσα στο γραφείο τους.

Τέχνη και διακοσμητικά στοιχεία: Αντίκες, συλλογές από διάσημα αντικείμενα, πορτραίτα διάσημων που ανήκουν στον κλάδο της εργασίας τους, μετάλλια, διπλώματα που έχουν αποκτήσει πάνω στην εξειδίκευσή τους, όλα έχουν μια περίοπτη θέση στο γραφείο του. Κάπου σε εξ ίσου περίοπτη θέση θα έχει και μια προσωπογραφία τους, καδραρισμένη μέσα σε χρυσή κορνίζα για να επιβεβαιώνουν την εξουσία του στον χώρου.

Γλυπτά και πίνακες αξίας θα συμπληρώνουν το μοτίβο του κάστρου – γραφείου του και μπορεί να μην είναι και τόσο πανάκριβα -δεν είναι όλοι οι Λεοντές πλούσιοι- θα υποδηλώνουν όμως το βασιλικό «ύφος» που έχουν.

Διάβασε επίσης: Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο... παιχνιδιάρης Δίδυμος

Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο Ταύρος αν θέλει να είναι... αρχηγός!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved