Είσαι Καρκίνος και... φαίνεσαι

Πώς ξεχωρίζεις έναν Καρκίνο ανάμεσα στο πλήθος;

Είσαι Καρκίνος και... φαίνεσαι

Δεν είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις έναν Καρκίνο (ή κάποιον με Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στον Καρκίνο) ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους, καθώς υπάρχουν στοιχεία της συμπεριφοράς και της εμφάνισης που τον χαρακτηρίζουν.

Ας δούμε 3 βασικά χαρακτηριστικά του στιλ και της συμπεριφοράς του προς τα έξω:

-Έχει ένα έντονα αρσενικό ή θηλυκό σώμα. Οι γυναίκες είναι γνωστές για τις καμπύλες τους και οι άντρες για το πιο δεμένο τους κορμί, αν και έχουν κάποια κιλάκια παραπάνω από το κανονικό, μιας και είναι λάτρεις του καλού, σπιτικού φαγητού. Το ντύσιμο είναι κλασικό, αντιπροσωπευτικό του φύλου του, γυναικείο ή αντρικό. Αποφεύγει τους πειραματισμούς και τις μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση, οπότε το ίδιο στιλ θα το έχει για χρόνια.

-Μιλάει όταν του απευθύνεις τον λόγο ή τον ρωτήσεις: Αρκετά εσωστρεφής και επιφυλακτικός, δε θα πιάσει την κουβέντα πρώτος, δε θα κάνει καμία γνωριμία από μόνος του και θα είναι πολύ προσεκτικός στις απαντήσεις του. Αυτά βέβαια, μέχρι να του δώσεις θάρρος γιατί μετά θα σου... ανέβει στο κρεβάτι.

-Είναι συμπαθέστατος: Ένας άνθρωπος ευγενικός, ντροπαλός που δε φωνάζει, δεν κάνει ντόρο, δε θέλει να τραβάει την προσοχή, αναδύει όμως μια ζεστασιά και ταυτόχρονα αξιοπιστία που θα τον βάλεις κατευθείαν στην καρδιά σου. Δεν αποκλείεται επίσης, να περιτριγυρίζεται από παιδάκια, αν ο χώρος είναι κατάλληλος.

*Tip: Είναι απίστευτα διασθητικός!

Διάβασε επίσης: Βάζω τον Καρκίνο σε 8 μόλις λέξεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved