Γιατί ο Καρκίνος είναι απαραίτητος στη ζωή σου;

Σου δίνουμε 6 λόγους για να σε πείσουμε, σε περίπτωση που έχεις αμφιβολίες

Γιατί ο Καρκίνος είναι απαραίτητος στη ζωή σου;

Ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο αξιαγάπητα αλλά και τρυφερά ζώδια! Γιατί όμως χρειάζεσαι επειγόντως έναν στη ζωή σου;

1. Γιατί χωρίς να ρωτήσει πολλά-πολλά και χωρίς να έχεις πει λέξη, όταν θα το έχεις πραγματικά ανάγκη, εκείνος θα έχει καταλάβει (ως αυθεντικό ζώδιο του Νερού που ψυχανεμίζεται τα πάντα) και θα σε περιβάλλει με την αγάπη του!

2. Επειδή, όταν χάνεις τη μπάλα και δεν καταλαβαίνεις πια τίποτα, όταν είσαι κάτω κι όταν είσαι κάτι σαν μαύρο πρόβατο, ο Καρκίνος θα είναι στο πλάι σου να σε υποστηρίζει και να κρατάει τη σημαία σου ψηλά!

3. Γιατί, αν θέλεις να έχεις ένα φίλο για μια ζωή -μαζί στα όμορφα και στα άσχημα- θα πρέπει να έχεις εγκάρδιο φίλο Καρκίνο!

4. Γιατί, παρ’ όλο που είναι ήσυχο ποτάμι σε γενικές γραμμές, σου θυμίζει με τον πιο έντονο τρόπο ότι δεν είναι αμελητέα δύναμη! Σου μαθαίνει ένα πολύτιμο μάθημα: απλά και μόνο επειδή δεν κάνει θόρυβο, δε σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνει ή ότι δεν είναι επικίνδυνα… έξυπνος!

5. Αν έχεις δίπλα σου έναν Καρκίνο, θα μάθεις ΞΑΝΑ να εμπιστεύεσαι το ανθρώπινο είδος! Κι αυτό γιατί ο Καρκίνος θα σου φερθεί με τέτοια αξιοπρέπεια, τόση αγάπη (αληθινή) και τρυφερότητα, που θα αφήσεις για πάντα πίσω σου όλα σου τα τραύματα και τις παλιές κακές εμπειρίες. Ο Καρκίνος έχει το ταλέντο να γιατρεύει ψυχές!

6. Γιατί καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που θα τα δώσει όλα, όταν αγαπάει, αλλά γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι δεύτερο σαν κι αυτόν δε θα βρεις!

Γι’ αυτό, όταν βρεις έναν Καρκίνο, δεν τον αφήνεις να φύγει γιατί θα γεμίσει και τη ζωή σου και την αγκαλιά σου!

Διάβασε επίσης

Ένας μύθος κι ένα μυστικό για τους Καρκίνους

Οι 5 τύποι του Καρκίνου! Εσύ σε ποιόν ανήκεις;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved