Πώς αναγνωρίζεις έναν Υδροχόο στο γυμναστήριο;

Οι Υδροχόοι είναι πάντα μπροστά από την εποχή τους, ακόμη και στο γυμναστήριο!

Πώς αναγνωρίζεις έναν Υδροχόο στο γυμναστήριο;

Ο Υδροχόος θα πάει σε ένα γυμναστήριο που θα έχει κάποια νέα τεχνική ή θα του προσφέρει οπτική με κάποιον τρόπο. Το γυμναστήριο που θα επιλέξει, θα πρέπει να έχει πληθώρα διαφορετικών δραστηριοτήτων ή να υποστηρίζει new age τεχνικές.

Το αθλητικό του ντύσιμο είναι αρκετά εκκεντρικό, οπότε μην σας φανεί παράξενο, αν τον δείτε με αμφίεση γιόγκι, ξυπόλητο και αγκαλιά με το στρωματάκι της yoga. Ή αν πέσετε πάνω σε κάποιον που βγαίνει από τo μάθημα του hip hop με φαρδιά και πολύχρωμα, εκκεντρικά ρούχα μην θεωρήσετε ότι τα ‘χει χαμένα, θα ανήκει σίγουρα στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ευαίσθητα σημεία

Κυκλοφορικό, Κνήμες, Αστράγαλοι

Αγαπημένο μηχάνημα εκγύμνασης

Το Wii fit είναι ένα πρωτοποριακό gadget που συνδυάζει την ψυχαγωγία με την γυμναστική. Αντιλαμβάνεται το βάρος, τις κινήσεις και την ισορροπία του χρήστη και σε συνδυασμό με το ανάλογο λογισμικό λειτουργεί διαδραστικά. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπει την πραγματική συμμετοχή του σώματος, σε όλες τις δραστηριότητες κάνοντας παράλληλα γυμναστική. Οι Υδροχόοι είναι πάντα μπροστά από την εποχή τους και «αγκαλιάζουν» οτιδήποτε είναι προοδευτικό και πρωτότυπο.

Αγαπημένο πρόγραμμα γυμναστηρίου

Hip-hop, funky, RNB που είναι χορογραφημένα προγράμματα υψηλής έντασης που βελτιώνουν την αερόβια ικανότητα και ταυτόχρονα γυμνάζουν με ανεξάντλητες φιγούρες, δίνοντας την αίσθηση της ανεξαρτησίας, της κίνησης και της ανανέωσης κάθε φόρα.

Διάβασε επίσης:

Πώς αναγνωρίζεις έναν Κριό στο γυμναστήριο;

Πώς αναγνωρίζεις έναν Ταύρο στο γυμναστήριο;

Πώς αναγνωρίζεις έναν Δίδυμο στο γυμναστήριο;

Πώς αναγνωρίζεις έναν Καρκίνο στο γυμναστήριο;

Πώς αναγνωρίζεις ένα Λέοντα στο γυμναστήριο;

Πώς αναγνωρίζεις έναν Παρθένο στο γυμναστήριο;

Πως αναγνωρίζεις ένα Ζυγό στο γυμναστήριο;

Πώς αναγνωρίζεις ένα Σκορπιό στο γυμναστήριο;

Πώς αναγνωρίζεις έναν Τοξότη στο γυμναστήριο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved