Έχεις Ωροσκόπο Αιγόκερω; Μάθε τα υπέρ και τα κατά!

Οι άλλοι μας βλέπουν μέσω του ωροσκόπου μας και εμείς βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τον ωροσκόπο μας...

Έχεις Ωροσκόπο Αιγόκερω; Μάθε τα υπέρ και τα κατά!

Το ζώδιο που βρίσκεται στον ανατολικό ορίζοντα την ώρα της γέννησης ονομάζεται Ανατέλλον Ζώδιο (Rising Sign) ή Ωροσκόπος. Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί τη διαφορά στην ιδιοσυγκρασία, τη διάθεση, τη σωματική εμφάνιση και την προσωπικότητα των ατόμων. Είναι ο φακός μέσα από τον οποίο εστιάζεται ή μελετάται κάθε τι άλλο στο χάρτη, χρωματίζοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο κοιτάζουμε το κάθε τι. Οι άλλοι μας βλέπουν μέσω του ωροσκόπου μας και εμείς βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τον ωροσκόπο μας.

Ωροσκόπος Αιγόκερως

Όσοι έχετε ωροσκόπο Αιγόκερω είστε συνήθως συνεσταλμένοι, επαγγελματίες, πρακτικοί, προσγειωμένοι, υπεύθυνοι, με συναίσθηση του καθήκοντος.

Η ανάγκη σάς βοηθά να ξεπερνάτε τις όποιες ανασφάλειες νιώθετε γιατί είστε αποφασισμένοι να πετύχετε τους στόχους σας. Έχετε μεγάλες φιλοδοξίες και δεν ηρεμείτε, αν δεν φτάσετε στην κορυφή που έχετε βάλει στόχο. Η εξουσία, η καλή κοινωνική θέση και η ισχύς έχουν μεγάλη σημασία για σας.

Η επιφυλακτικότητα που σας χαρακτηρίζει πολλές φορές παρεξηγείται από τους άλλους σαν ψυχρότητα, ενώ στην ουσία σημαίνει ότι είστε άτομα συγκρατημένα και ότι δεν ενθουσιάζεστε εύκολα.

**Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.**

Διάβασε επίσης:

Ο 12ος οίκος κρύβει πολλά μυστικά

Ο 8ος οίκος αποκαλύπτει τα μυστικά του σεξ και του χρήματος

Πες μου τον Ωροσκόπο σου να σου πω το ελάττωμά σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved