Έχεις Ωροσκόπο Τοξότη; Μάθε τα υπέρ και τα κατά!

Οι άλλοι μας βλέπουν μέσω του ωροσκόπου μας και εμείς βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τον ωροσκόπο μας...

Έχεις Ωροσκόπο Τοξότη; Μάθε τα υπέρ και τα κατά!

Το ζώδιο που βρίσκεται στον ανατολικό ορίζοντα την ώρα της γέννησης ονομάζεται Ανατέλλον Ζώδιο (Rising Sign) ή Ωροσκόπος. Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί τη διαφορά στην ιδιοσυγκρασία, τη διάθεση, τη σωματική εμφάνιση και την προσωπικότητα των ατόμων. Είναι ο φακός μέσα από τον οποίο εστιάζεται ή μελετάται κάθε τι άλλο στο χάρτη, χρωματίζοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο κοιτάζουμε το κάθε τι. Οι άλλοι μας βλέπουν μέσω του ωροσκόπου μας και εμείς βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τον ωροσκόπο μας.

Ωροσκόπος Τοξότης

Όσοι έχετε ωροσκόπο Τοξότη είστε ενθουσιώδεις, αισιόδοξοι, σας ενδιαφέρουν τα μακρινά μέρη και οι πολιτισμοί ή οι κουλτούρες, είστε δραστήριοι σωματικά, σας αρέσουν τα ρίσκα, είστε εξωστρεφείς, αεράτοι, φιλοσοφημένοι και θέλετε να επεκτείνεστε αναζητώντας πάντα το κάτι παραπάνω.

Ο Τοξότης έχει ως σύμβολο τον Κένταυρο που είναι μισός άνθρωπος, μισό άλογο και μάλλον κάτι τέτοιο είστε κι εσείς.

Έχετε πολλές γνωριμίες αλλά λίγους φίλους. Είστε πολύ ανήσυχα πνεύματα, πολυτάλαντα και θέλετε να βρίσκεστε πάντα σε κίνηση. Ίσως υστερείτε κάπως σε διπλωματία και διακριτικότητα λόγω της ειλικρίνειάς σας.

Γενικά, προτιμάτε να βλέπετε το σύνολο μιας κατάστασης και δεν μπορείτε τις μικρολεπτομέρειες και τις καθυστερήσεις. Υπάρχει ο κίνδυνος να τάξετε λαγούς με πετραχήλια αλλά να προσφέρετε πολύ λιγότερα.

**Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.**

Διάβασε επίσης:

Ο 12ος οίκος κρύβει πολλά μυστικά

Ο 8ος οίκος αποκαλύπτει τα μυστικά του σεξ και του χρήματος

Πες μου τον Ωροσκόπο σου να σου πω το ελάττωμά σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved